Sommardag i Stockholm!!!

2010-05-20 / 22:59:25

Ash läsaren till kamerans minneskort har gått sönder, typisk nu när jag hade så myckt kort jag ville visa :) Får bli imorgon istället när jag köpt en ny kortläsare:)

Men hur som...Det har varit en helt fanstastisk dag idag!!! Solen stekte redan när vi vaknade:)) Och det var VARMT!!! Så det var bara att slänga på sig shorts och linne och ut i finvädret. Åkte in till centrum och lunchade med mina älskade brudar Lisa och Malin och denne mystiske man på bilden nedan. Någon som kan gissa vem det är? Lite ledtrådar: Sälen, kransmas, aktiv inom sport, hänger med Majsan och hennes gäng. Nån som vågar sig på en gissning?:)

Här är två bilder jag norpade på Majsans blogg. Hon har lite fler bilder från idag ni kan kika på om ni har lust :)Vi lunchade iallafall och tog sen en låååång promenix genom stan. Sen kom Leo och hämtade upp mig och vi åkte till hamnen och började putsa på båten som vi lovat städa. Och fint blir det minsann ;)

Efter det åkte vi ut till Ekholmsnäs och sa hej till Jim och Fredrik och myste lite i kvällssolen. Vi avrundade kvällen med grillat ;)

Men nu är det dags för sängen för vi ska upp tidigt imorgon och fortsätta med båten :) Natti natti alla mina underbara :)

Btw. NU ÄR DET BARA TRE DAGAR KVAR!! :D

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: