Små grodorna

2010-05-02 / 20:58:39

Mamma kom på att hon läst i tidningen att grodrna hade anlänt till Agnmyren i Sollerön för nån dag sen. Så vi åkte dit för att se om dom fortfarande var kvar. (Varje år samlas hundratals grodor tätt tätt i en liten pöl Agnmyren i Sollerön för att "leka" och lägga ägg, vilket har blivit som en liten sevärdhet för folk att komma och titta på) men såklart fanns inge grodor kvar när vi kom. Dom är bara där nån dag, så i år missade vi dom precis. Attsingen då. Men vi tog en liten promenix istället i den fina miljön vid Klikten.

Vi hittade en svan i dammen iallafall :)


Min syster Stina, Emilia och jag

Silvergruvan

Gluggtroll!!!!

Emilia och Mammi <3 

Visste ni att Sollerön är väldigt känt för sina vikingatida gravfält?

Rätt spännande med histora va ?? :) jag tycker sånt här är ashäftigt!!Hittade denna gamla bild på Dalarnas tidningars hemsida. Den är från våren 1999, då jag var 12 år och Grodväktare vid Agnmyren. Då var vi där med skolan och turades om att vakta grodorna när dom lekte. Vaktade dom mot människor som trampade på dom , lekte med dom och peta med pinnar och tog med grodägg hem till akvarium. Jag minns att lokal-tv var där och filmade oss, och det var första gången jag pratade i tv. Vi spelade in det på kasettband och jag tyckte det var så stort och visade alla som kom hem till oss. Hahah.


Minns också att grodorna kom när det var helg en gång, och vi var lediga från skolan. HAha då var jag så seriös att jag stod där hela helgen och vaktade dom ändå med min oranga väst. Det kan man kalla djurvän va ? :)
 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
nattieochvikkie (enäggstvillingar) säger:

Hej sötnos! :)

Är du intresserad av att läsa en blogg som skrivs av enäggstvillingar? Då är du mer än välkommen till vår blogg!Vi skriver om allt, från hur det är att vara tvilling till mode, musik och mycket mer! Hoppas att vi ses i vår blogg sötnos! <3

Kommenterat - 2010-05-02 / 22:54:15
URL - http://nattievikkie.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: