:)

2010-03-30 / 15:47:51
Nu har haft finbesök är av Lotta Hedlund (från Svenne och Lotta), Daniel Lindqvist (Känd musikalartist från west end i london), Elisabeth Kontomanou (världskänd jazzartist från Frankrike), Peter Jezewski (The Boppers) Jan Johansen och sist men inte minst självaste Jerry Presley, Elvis Presleys kusin. De har varit runt i kyrkor i Dalarna och haft konserter. Helt otroligt underbara människor. 

Mr. and Mrs Presley, de var så goa, bjöd in mig till deras hem i Memphis. 

Peter Jezewski från The Boppers, en idol sen jag var liten.

Torbjörn

Pierre Antoft och Peter

Presley, Patsy och Leo


Jan Johansens underbara fru Pia och Pat

Annelie Svan och Jan Johansen 

Jerry, Janne, Peter och Lotta


Vi fick följa med på en spelning de hade i en kyrka i Sälen. Jisses, det var den bästa konsert jag vart på. Vilka otroliga röster. Jerry Presley var läskigt lik sin kusin Elivis där på sceen. Peter Jezewski och Jan Johansen körde duett med låten "He ain´t heavy, he´s my brother" och det var så sjukt fint att det nu blivit min nya favoitlåt som jag spela sönder på datorn. Så sjukt duktiga artister. De bjöd med mig och Leo till Berns nästa måndag (när jag fyller år), Jerry Presley ala big party på Berns.

Från vänster: Lotta Hedlund, Daniel Lindqvist (Känd musikalartist från west end i london), Elisabeth Kontomanou (världskänd jazzartist från Frankrike), Peter Jezewski (The Boppers) Jan Johansen, Jerry Presley (Elvis kusin). (Foton: Ann Chi Erikes och jag)Ja, de var lite om vad jag haft för mig de senaste dagarna..

Längtar tills måndag då gänget är samlat igen :)


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Linda. säger:

Glöm inte att rösta på mig är du snäll! Länk finns på bloggen.

Kommenterat - 2010-03-30 / 19:45:21
URL - http://lnygren.blogg.se/
Anonym säger:

Elvis<3<3<3

Kommenterat - 2010-03-31 / 20:40:39
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: