Melodifestivalen var grym!

2010-03-14 / 11:00:54

Ska jag vara ärlig så har jag knappt kollat på nån av deltävlingarna till Melodifestivalen. Såg den gången Orsa spelmän var med, patriot som man är. Men det gjorde inte så mycket att jag missat deltävlingarna, finalen var GRYM! Vilken känsla i Globen, jättehäftigt!  Kändes mäktigt att sitta där blan alla tusentals människor. Det var första gången jag var i Globen faktiskt!

Jag mötte upp min polare Gabbe runt 17.30 i Globen för lite förmingel med skumpa, viner och jättegod buffé komponerad av David Laturnus. Som ni ser fick vi lite roliga utsmyckningsgrejer i en goodibag :) kände mig väldigt schlager-glammig, haha.
Den där ljusstaven som jag håller i på bilden nedan lyckades jag på nått vis ha sönder så vips hade jag självlysande sörja på båda händerna och mina grejer nerkladdade och som lyste gult.

Vi hade en skitkul kväll i Globen iaf, men inte så konstigt man har kul med en komiker :)


Idoltjejen Anna vann, hon var verkligen skitduktig :D Grattis grattis !! 


Tyckte ni att rätt låt vann? Eller snarare; tror ni denna låt kommer hålla ute i Europa??

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anonym säger:

Sverige skämmer ut sig tycker jag! :P

Erik Saade skulle ha vunnit !! :D

Kommenterat - 2010-03-14 / 11:23:01
Marcus säger:

Jag hoppades på Eric Saade. Tyckte Annas låt var ganska tråkig tror inte häller den har nån vidare channs i Eurovision Song Contest. Men hoppas såklart att den vinner :D

Kommenterat - 2010-03-14 / 11:24:53
Lotta säger:

Vi var väldigt överens om att Salem skulle vinna och skickade tom varsin smsröst. Jag tror inte det kommer gå bra för Anna i ESC, tror inte hon kommer vidare från kvalet!

Kommenterat - 2010-03-14 / 13:24:20
URL - http://blondiielotta.blogg.se/
Christin säger:

Fel låt vann! Vilket skämt, Sverige kommer komma sist... Salem var bäst! :)

Kommenterat - 2010-03-14 / 13:42:51
Ida säger:

Jag hejade på Salem Al Fakir... så det blev inte rätt.. men om anna klarar sig i oslo, det vet jag inte, beror på vad europa har för musikhumör.. haha :D kram

Kommenterat - 2010-03-14 / 16:43:57
URL - http://idalindgrens.blogg.se/
Frida L säger:

Helt rätt låt vann! Jag älskar Anna och har gjort ända sedan idol (idolnörd som jag är) Hon har en sådan stor och härlig röst och en charm som man blir berörd av! Jag vet inte om den kommer lyckas i Oslo, men jag hoppas! Det kan hända att Salem skulle lyckas bättre, vem vet, han var en annan favorit och även Timotej! Men jag tycker Anna är värd detta, att hon får ännu en chans att lyckas inom musiken iom detta!

Kommenterat - 2010-03-14 / 21:53:53
Ullis säger:

Rätt låt vann. Jag har inte sett några deltävlingar, men jag kände direkt att denna var en vinnarlåt...annars gillade jag åxå Eric Saade och Timoteij. Skånekram

Kommenterat - 2010-03-17 / 21:47:23
URL - http://kutte.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: