Så får man upp den...

2010-06-29 / 20:31:56

Hela midsommarhelgen och dagarna där runt har det varit full rulle på Gesundaberget. Vi har haft Midsommarfirande med två konserter på toppen, Midnight Jam, Cykel SM, Solleröloppet, Natt/morgongudstjänst med vigsel på toppen, Hammerfall som spelade på toppen av berget på en stor privatfest samt Sveriges största Downhill och X4 cup och nu till helgen en cykeltävling uppför hela berget där alla kan vara med, 10 000kr i prispotten. Funderar faktiskt på om jag skulle anmält mig, hahah. Bergakungsupploppet heter tävlingen (läs mer HÄR) Hahahha tror ni jag skulle orkat cykla hela vägen till toppen?? Njaaaa! Men prispengarna lockar ju en aning.

Hittade btw några bilder på kameran från när vi reste midsommarstången på toppen i helgen:) Så nu ska ni få se hur man får upp den;) Så himla snygg den blev!  


I sittliften påväg upp...

..med liften full av blommor jag plockat ;)

Bonden
hade byggt en midsommarstång som vi klädde med bommor och blad

.. och tappert reste :)

Tungt kan jag lova!

Så fint det blev va!!!! :D


Nu måste ni ju upp och kika på vårat konstverk på toppen av berget och samtidigt njuta av den vackra utsikten;D


Idag har jag förutom att ha jobbat varit ute på en promenix med min lilla söta Minny som är hemma i Gesunda tillsammans med sin pojkvän. Så kul att ses en sväng. Och imorgon blir det eventuellt en sväng ner till Borlänge för att träffa min snygging Linnea och på kvällen blir det twilight-bio med mina tossor Sara och Linnea nr 2 ;)

Men nu ska jag ringa Leo-peo och se om han slutat jobba och isåfall gå och möta honom :) sen blir det varma mackor ikväll!

Puss!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Viveka säger:

Vad mysigt det ser ut :) Speciellt med den superfina utsikten, perfekt ställe att spendera lite tid verkar det som ;)

Kommenterat - 2010-07-02 / 12:12:00
URL - http://viiveka.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: