Tuffa tag på fotbollsplan..

2010-06-14 / 14:37:38
Café Opera football challange igår var superkul! Alla krogarna fightades för klubb och fosterland ute på de två fotbollsplanerna där turneringen ägde rum.

Vårat lag, kändislaget stod för underhållningen ute på plan. Vi vann en match iallafall ;) Här är ursprungslaget. Från vänster:
Paul Amit (A-teens), jag, Daniel Lindroth (Subito), Björn Becksmo (tv-sporten), Robin Bengtsson (idol), Angela Monroe (Robinson), Tom Sjöstedt (Årets kock 2008), Michel Berendji (Robinson).

Hittade lite bilder på Angelas blogg från dagen:

Vårat lag sitter och taktiksnackar och smider onskefulla planer...

Jag och Angela kämpar...

...och tacklas! Det gick riktigt hårt till ute på plan. Angela hade till och med på sig tandskydd, såg ut som en riktig rugbyspelare! Men behövdes nog i fighterna. Fick mig ena rejäla tacklingar ibland, en så jag höll på tappa andan hahah..

Blodsmak i munnen efter varje match..

Efter vi spelat två matcher fick ringde vi in lite förstärkning. Anna Mourou kom till undsättning sen köpte vi även in en till spelare till laget (mannen längst till vänster på bilden nedan) fast det hjälpte inte, íngen seger här inte... Kanske var för att inte Glenn Hysen, Ravelli och grabbarna inte var med i laget denna gång...

Vår nya utökade laguppställning..

Efter turneringen åkte vi hem till Anneli och det var lite släktkalas med god middag. Och efter det bar det av till Café Opera där det bjöds på middag och dricka till prisutdelningen.

Vinnande laget i fotbollsturneringen- Cafe Opera!!!! Grattis grattis!!!
jag, Johannes och Robin

Och så var det party all night long....

Tusen tack SUBITO för en toppenkul dag och kväll!!!

Men kan lova jag inte mådde sådär jättebra när jag vaknade i morse efter alla fria drinkar. Hahah! Får skylla mig själv!

Vi ska försöka bege oss in mot stan nu på eftermiddagen och kolla på min kära lilla Alice som uppträder på Kungsträdgården kl.17. Kom dit och kolla vettja ;) Hon är grym!

Nu ska jag upp och käka brunch. Ska bara hoppa i mina nya kläder först ;) Fick en ny adidas träningsdress av Leo igår!!! Rosa, vit och grå - skitsnygg!!!Ska visa er sen. Och så fick jag britney spears parfym av honom också! Och inte fyller jag år eller nått...Så himla söt han är!!!! TACK Älsk!!! :D


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: