LIPS GRAND PRIX!!

2010-06-09 / 20:14:55

Idag fick jag ett stort paket på posten från Microsoft. Nyfiket slet jag upp allt papper och hittade flera singstar-spel till X-box 360 samt en mic och massa smågrejer till! Aaaah va kul!! TACK microsoft och Lundin! 

Då kom jag på det ... guuud, mitt i allt flängande när vi skulle till Egypten så glömde jag helt bort att berätta hur det gick i gokarttävlingen Lips Grand Prix som jag deltog i dagen innan jag åkte till Egypten!! Berättade ju massor om det innan jag skulle vara med. Men får berätta nu istället. Jag hade verkligen jättekul den dagen! Andreas Lundin hade gjort ett jättebra arrangemang! Här kommer massa bilder från finest.se.

Jag, Andreas och Jackeline
..

Lite uppladdning innan tävlingen tillsammans med resten av tjejerna...

Deltagarna; Felicia Book, Camilla Håkansson (Idol), Jane Timglas, Minaya, Annika Holtz (Robinson), Angela Monroe, Denise Lopez, ,Catarina Hurtig, Sandra Dahlberg , Franscesca Pardo (Paradise Hotel), Li Åwall,  jag, mf.....

Konfrenciererna Alexander Erwik och paradise hotel -Cimon Lundberg samt arrangören Andreas Lundin. Riktigt goa killar ;)

Haha kolla in "bruden" nedanför mig (inte Catarina Hurtig, utan krulltotten brevid) så himla kul! Han/hon skulle gifta sig och fick vara med i b-kändistävlingen som en Joker. Hahah, fick även vara med i tjejernas omklädningsrum innan...

En härlig hejjarklack hade jag med mig ochkså bestående av Maja, Jackeline, Leo, Olivier, Jarmo och Carina. Fast hejjarklacken utökades ytterligare väl på plats ;) hehe!

Race time!!

Jäv**a skit!! Trots jag hade sån bra hejjarklack räckte det inte ända fram till pallplats. Men det var faktiskt fel på min gokart...... Ush va sur jag blev! Hahahha.. Dagen efter hade jag jätteont i ryggen, fast de fick nog de flesta tjejerna. Men de var de värt.

Fan Stompen, saknar dragracegänget nu också!! Är nog bättre på det än gokart!

Men ilskan gick snabbt över och det tog inte lång tid förrän vi var ombytta och snygga inför kvällens festligheter. Åkte hummer tillsammans med Cimorn och Annika bort till Operakällan där det bjöds på mat och goddibag-utdelning. Massa skoj i goodibagen som vanligt ;) Det var även singstar tävling. Men vem annars än Anna-Anka-söker-assisternt-Per-Robin?? Ja Per-Robin kallar mig alltid Robinson-Anna i alla sammanhang så hädanefter kommer han nu få detta långa tilltalsnamn...


Hur skulle världen se ut om alla människor var välanpassade?
Den skulle vara outhärdligt tråkig.


Tack alla för en superkul dag!

  

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders i Hallunda säger:

Hej Anna! Synd att jag inte hade tid att komma och titta på er när ni tävlade.Då hade jag hejat på dej såklart:) Vi är ju från Mora ellerhur,men det kanske blir fler tillfällen. Ha det bra Anna!

Kommenterat - 2010-06-11 / 00:34:45
Norrlänningen säger:

Hejsan Anna!

Ja nu ska jag också ta och skriva nåt,för jag har läst din blogg länge nu och gillar den verkligen.Och du verkar vara en tjej med bra fritids intressen typ raggar bilar osv.Och trevligt med den blogg som inte bara tar upp det flashiga livet i Stockholm med kändis fester osv,även om det ju också kan vara roligt att läsa,så är det roligare med dragracing,snöskotrar,fyrhjulingar,raggarbilar,natur bilder från dina löpningsturer på berget,hunden,vedklyvning osv.Jag visste inte ens att du var med på gokart tävlingen,för jag brukar ju också läsa Angela Monroes blogg och där visade hon upp många som skulle vara med men jag kan inte minnas att du var på nån bild eller intervju,

var det bara en tillfällighet eller är du och Angela så att säga inte några vidare kompisar längre?Och som avslut så ber jag om ursäkt att jag inte lämnat nån uppmuntrande kommentar tidigare trots att jag följt din blogg länge och gillat den.Ha det bäst nu!!! Hej då!!!

Kommenterat - 2010-06-11 / 21:23:31
Tiash säger:

Lips* Singstar finns inte till xbox 360 ;)

Kommenterat - 2010-06-13 / 00:24:06
URL - http://tiash.se
Gaymasen säger:

Anna-Anka-söker-assistent-Per-Robin --> Helt rätt! Haha. Drygt att säga på fyllan kanske. ;)Perez är otroligt vacker. Slår nästan dig, haha. :)

Kommenterat - 2010-06-13 / 12:59:04
URL - http://gaymasen.se
Anna svarar: säger:

Anders i Hallunda: Ja det var synd, men blir fler gånger :)Norrlänningen: Tack vilken värmande kommentar! Gällande mig och Angela så är vi vänner :)Tiash: Aj då, säkert jag som skrivit fel bara :)inte läst på förpackningen mer än att de ar till xbox :)Gaymasen: Hahaha jo men nu får han heta så hädanefter ;) Ja Perez är en riktig snygging ;)Kommenterat - 2010-06-15 / 12:10:09
URL - http://annalundh.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: