Emilias skolavslutning

2010-06-12 / 03:10:31Vår lilla prinsessa hade sitt livs första skolavslutning idag. Dessutom fick hon äran att bära förskoleklassens flagga längst fram i ledet som marserade till kyrkan i tonerna till Äppelbo gånglåt. Vilken nostalgi...

När väl sommarlovet tagit vid så firade vi med lite tårta hemma hos oss ;)
Jag minns såväl mina skolavslutningar från solleröskola låg/mellanstadium. Underbara minnen. Mins hur jag och Jojjo längtade hela lågstadiet tills vi skulle börja i 4:an, för då fick man vara med och sjunga "Du lindar av olvon" i kören, haha ;) Hittade en bild från en skolavslutning under min tid i sollerö skola.

Haha små vi var, säkert bara 8-10 år.
Från vänster; Mikaela Lehman, jag, Maja Holm, Mia Nugoz, Tove Lundberg och Lisa Persdotter. I Moradräkter, som man typ alltid hade på skolavslutning, midsommar och alla högtider här uppe :) Även än idag- ibland.Apropå moradräkt, har ni sett jag pryder omslaget i nya numret av Magasin Mora köpstad-tidning?? 40 000 exemplar vimmlar runt i trakten just nu.

Är med på flera till helsidor inne i tidningen, modereportage och en del annan reklam. Allt från vilda downhillpics till somrigt bikinimode. Sara har gjort ett fantastiskt jobb med allt! Älsklings Leo är också med i modereportaget tillsammans med mig. Så den tidningen får ni allt ta och bläddra lite i :)


Men nu ska jag ta och sova, lördag imorgon och då ska jag bege mig ner till huvudstan igen, för på söndag ska jag spela fotbollsmatch.

Hej svejs!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anonym säger:

min kille tror att du har en piercing down there som buktar ut på bikinibilden. ?

Kommenterat - 2010-06-15 / 10:19:07
Anna svarar: säger:

Haha udda fråga, att din kille är nyfiken på det...förstår du vill vara anonym :) men mm det kanske jag har, kanske inte...dock inget man avslöjar i en blogg. Vid plåtning kan jag även berätta att jag hade hipsters under bikinin (då den var lånad) blir lite bökigt då:) annars brukar man använda string under vid såna plåtningar men missade det denna, fast gick ju rätt bra ändå :)

Kommenterat - 2010-06-15 / 12:05:39
URL - http://annalundh.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: