Biopremiär - StreetDance 3D

2010-06-08 / 10:18:34
Nu är vi hemma i Sverige igen :) kom hem igår natt. Gårdagen spenderade vi på stan, Leos faster bjöd på god lunch och sen shoppade vi lite. På kvällskvisten gick vi på svensk galapremiär av 3D filmen StreetDance på Rigoletto. Subito som stod för kalaset bjöd på massa godis, chips och dricka till filmen :) mmm!
Hahah, det var verkligen ascoolt med 3D, första gången jag såg det på bio. Slängde upp armarna flera gånger som skydd när det kändes som grejer kom farande rakt in i biosalongen. Filmen var också jättebra, blev sjukt sugen att börja dansa efteråt, kanske måste börja nån danskurs nu bara för det! haha. Tack Subito för en bra film!

Emma och Jackeline snygga i sina 3D brillor

Leo och jag, ännu snyggare i våra brills:) men fan va vit jag såg ut helt plötsligt då. Har snott bilderna från Jackeline, så måste vara nått fel på hennes kamera.

Efter filmen åkte vi för att träffa våran älsklings Olivier som var och käka middag vid st eriksgatan med några till, både gamla och nya ansikten. Jätetrevligt. Vi drog sedan till Adams studio där vi spendera resten av kvällen.

Riktigt kul dag vart det igår! Tack alla ni som förgyllde den:)

Och nu är det dags att bege sig norrut!! Hem till Dalarna!! :D Leo åker ner till Borensberg och jag upp till Mora. Ska bli riktigt skönt att komma hem till underbara familjen. Har längtat så mycket efter er! Ska bara kolla när det går nått lämpligt tåg härifrån:)

Ses hemma i Mora! :)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
JL säger:

Hej! Nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna ett jättegulligt iphoneskal från iphonskal.nu. Var gärna med och tävla! :D

Kommenterat - 2010-06-08 / 14:40:09
URL - http://jenniferlarsson.devote.se
E. säger:

Love.

Kommenterat - 2010-06-08 / 17:36:58
URL - http://petite.nu
Jenny Hellberg säger:

Jag var också på förhandsvisningen igår! Jag håller med dig, filmen var ju jättebra! man blir imponerad av att folk kan röra sig sådär...det kan inte jag! Men visst blir man sugen =) Kram

Kommenterat - 2010-06-08 / 18:38:40
Jackie Perez säger:

hahahhahha. jag gjorde dig vit för jag är så jävla avundsjuk på dig :p

Kommenterat - 2010-06-09 / 00:28:57
URL - http://JPEREZ.se
T säger:

Är det samma Oliveir och samma studio som Kissie spelar in sin nya låt? Var det dig hon skrev om i sin blogg att det kom en från Robinson för det är samma dag!! Om det är så kan du inte avslöja allt om hennes låt? Hon tror att hon är en artist nu fast det är säkert bara fejk! Hoppas inte ni blir kompisar för hon är ingen bra person!

Kommenterat - 2010-06-09 / 20:36:23
Anna svarar: säger:

T: Ja det är samma studio och det var nog mig hon skrev om eftersom vi åt middag då. Man måste förstå ironin i hennes blogg, hon verkar vara en väldigt trevlig tjej när man träffar henne iallfall.

Kommenterat - 2010-06-15 / 12:12:48
URL - http://annalundh.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: