Kraschade med bilen!

2010-07-24 / 11:06:15
Vaknade som sagt upp i Borensberg nu, men inatt var det riktigt drama...

Bilder från igår..

Pappa, Stefan och Amos vinkar av oss
.

pappa fjantar med "Elton John-glasögon"

Jag och Emilia trivdes bra i baksätet, läste sagor och sjöng med i Mora träsks- huvud axlar knä och tå..


Krasch!
När vi sen kom fram till Borensberg så skulle vi  åka och hämta upp Leo som var påväg från en fest. Just då ringde han och var helt uppjagad. Då hade hans kompisar kraschat med bilen mitt framför ögonen på honom. Han hade sett dom komma i full fart på vägen där han gick, de hade fått sladd, klippt av några lyktstolpar med bilens bakända, farit förbi Leo som kastade sig i diket, klippt en vägskylt, farit över vägen på andra sidan och snurrat in i skogen. Änglavakt för båda killarna i bilen klarade sig oskadda.. Leo sa det såg ut 
som värsta formel1-kraschen och hade sprungit till bilen och trott han skulle hitta sina vänner döda... Det blev ett jäkla tilldrag med poliser, ambulans och brandkår pch yrvakna morgonrockar som sprang ut för de hört smällen..
 
Men alltid när sånt händer tänker man ju vad som kunnat hända. Hade de fått sladd lite tidigare hade de kunnat klippt Leo där han stod ju så sjukt nära där de krascha. Änglavakt hade alltså han också. Och hade vi kommit lite tidigare med våran bil hade vi nog frontat med dom. Men nu var det inte så... tur som fan allt gick bra, usch så hemskt med olyckor i trafiken. Har ju hänt en hel del dödskrascher i ens omgivning senaste åren. Verkligen hemskt när man känner personerna. Man ska verkligen ta tillvara på personerna man tycker om, en dag kanske de inte finns hos en.
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Gaymasen säger:

Usch! Ja, änglavakt om något. Man vet som sagt aldrig. Minsta lilla snesladd och det hade kunnat sluta helt annorlunda. Tur att det gick så pass bra som det gjorde ändå. :)

Kommenterat - 2010-07-24 / 12:44:07
URL - http://gaymasen.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: