Jakten på gammelgäddan (del 1)

2010-07-24 / 21:11:12

Brrrrr! Har varlit lite kyligt idag, känts som en riktig höstdag (eller kanske bara en normal svensk sommardag). Men skit samma med vädret, lite regnrusk skadar inte, för vi har varit ute och fiskat :) Jag och Leo drog upp runt 13 aborrar och 2 fina gäddor idag, sen lite småfisk vi slängde i igen, det nappa på bra hela tiden :)

Vi fick sällskap, åt ur handen gjorde dom också!! Så sööta!


Jag var först med att dra upp en gädda! Blev rätt mallig måste jag erkänna! Första gången jag hade en gädda på kroken idag så hade det först nappat en aborre där som sedan gäddan slukade men släppte precis innan jag drog upp den i båten. Men andra gången gick det bättre då drog jag upp denna skönhet.

Gäddpuss, sägs vara förebyggande mot gäddhäng!

Knytnävs-stor käft!! Inte ens jag får in hela min knytnäve i min mun!

Leo kunde ju inte vara sämre så han drog upp en han me:) fast inte riiiiktigt lika stor som min^^ Fast Leo tyckte ändå gäddorna var små mot såna han får ibland. Så nu blev jag sugen att ut mer och leta efter den riktigt gamla gammelgäddan.


Gamla Gammelgäddan klarade sig undan idag.. men nästa gång så!

Efter en dag ute till sjöss så gick vi nöjda hem till Leo och vi slocknade direkt nerburrade i hans säng. Efter våran middagslur blev vi bjudna på supergod middag med grillat och grejer av Leos föräldrar. Sen fick vi fina presenter av dom som de köpt på Gotland när de var där. Jag fick ett par jättesnygga örhängen! Så himla snälla dom är jämt <3 Tack!

Nu har vi återigen tagit en liten vilopaus på Leos rum, regnet smattrar mot rutorna = hög mysfaktor. Gilllar faktiskt det här vädret lite ibland :) lite omväxling från de där soliga stekheta dagarna vi blivit extra bortskämda med denna sommar. Dock är det ju inte så kul för mamma, Emilia och Stina som tältar i Vimmerby hela helgen och har haft regn hela dagen i Astrid Lindgrens värld:/ Prognoserna hade ju lovat fint väder denna helg! Men hoppas dom har skoj ändå :) Nu ska vi gosa lite sen släpa oss ut till soffan för en filmkväll ;)

Puss och kram!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
KB säger:

Jag bara Älskar ATT läsa din´Blogg...kram

Kommenterat - 2010-07-24 / 21:41:32
Gaymasen säger:

"Gäddpuss, sägs vara förebyggande mot gäddhäng!" --> Haha! Ska jag komma ihåg till nästa gäddpuss. Man får vara glad om den inte gör "sista rycket" när man pussar på den då. ^^

Kommenterat - 2010-07-27 / 23:30:43
URL - http://gaymasen.se
Anonym säger:

Räcker det inte med att ni dödat den - måste ni hålla på och grisa med den också?? Hjärndöda.

Kommenterat - 2011-11-01 / 15:43:08
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: