Det är bara svensk sommar en gång om året..

2010-07-11 / 21:20:18
Min alltmera frånvaro i bloggen med dagar mellan varje inlägg kan enbart förklaras med ordet SOMMAR. Älska svensk sommar!!! Jobbar gör jag visseligen en hel del med datorn, men förutom de timmarna vill jag helst inte spendera en minut till stirrandes på skärmen nu när det varit så otroligt fint väder:) Men kan berätta lite vad som hänt de senaste dagarna.

Har jobbat i helgen på cykelmässa i Rättvik. Det har varit mountainbike SM där så vi har visat upp den stora sommaraktiviteten som vi har på Gesundaberget, nämnligen Downhill. Bildspel, filmer, downhillcyklar och sommar erbjudanden. Har även promotat den nya höghöjdsbanan vi har nu:) måste fan klättra den någon dag!

På kvällarna har vi grillat hemma, morbror Ivar har varit hemma hos oss hela helgen så vi har verkligen myst till det med massa god mat. Pappa har även försökt bevisa att han är familjens studsmattekung då han numera gör volter och trixs på den.. haha! Har filmer på det men pappa blir väl gaaalen om jag lägger upp dom på bloggen hahaha! Fast har ju tappat minneskortläsaren till datorn nu så kan ändå inte lägga in nå bilder eller filmer. Får se om jag hittar den någon dag :) Då ligger vissa kanske lite risigt till ;)

För övrigt är jag kärare än någonsin. Leo är så underbar att jag knappt kan tro det är sant. En som aldrig viker från min sida oavsett vad. Idag övverraskade jag honom med jättegod lunch som vi åt borta i Fraggelberg, en liten fors långt upp i skogen som är det perfekta bad -och picknickstället om man vill vara lite ifred. Tråkigt bara att vissa folk som varit där inte tar med sig sitt skräp därifrån utan lämna plastpåsar och ölburkar där i den fina naturen. Varför inte bara följa den enkla regeln att lämna platsen såsom man själv vill finna den?

Fick nyss ett sms från Leo som slutar jobbet om någon timma, ååå kan inte annat än sitta och tönt-le för mig själv! Haha.. underbar underbar underbar!


Sen är vi sjukt sugna på att ut och leva vildmarksliv. Haha ja! Direkt vi kan få ledigt några dagar samtidigt så sticker vi ut och campar i skogen eller vid något vatten! Är sugen att vandra också! Har märkt att svensk natur och friluftsliv lockar mig mer och mer än tidigare. Känner inte längre alls något sug att åka utomlands. Men suget kanske kommer tillbaka när höstmörkret och kylan återigen smyger sig på. Mina vänner Joel och Jerker är uppe i Svalbard och jobbar. Hahah är sugen att åka norrut jag me! Men vi får se vad det blir :)

Så kära vänner, hoppas ni njuter till fullo av sommarvärmen och tar tillvara på nära och kära. Släpp nu lite fokus på på datavärlden även om den kan vara ett lockande tidsfördriv. Stäng av mobilen när ni är lediga!! Alla säger att de ska gör det, men hur många gör verkligen de? Det är så skööönt att inte känna att man måste in på mail, facebook eller uppdatera bloggen. En dag hit eller dit gör inte så stor skillnad:)

Det är bara svensk sommar en gång om året ^^
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Gaymasen säger:

Helt rätt! En annan har haft fullt upp med flytt. Och vad märker man här? Finns inte ens en gnutta PÖL man kan bada i. Hemskt!Och mysigt att läsa om kärleken. :)

Kommenterat - 2010-07-12 / 14:01:27
URL - http://gaymasen.se
Jackie Perez säger:

Dör för bilden! Miss u

Kommenterat - 2010-07-13 / 21:49:07
URL - http://JPEREZ.se
Julia säger:

Hej Anna!!Jag har två frågor till dig !1. Gillar du att åka skidor?2.Va du på Allsång på skansen den 13/7Skulle va jätte kul om du svarade på mina frågor

om du va på Allsång på skansen så såg jag dig på TVdet va någon som va lik dig.

Kommenterat - 2010-07-14 / 09:43:14
URL - http://www.jia.bloggplatsen.se
saga säger:

underbar bild på er sötnos! hoppas vi ses snart. <3

Kommenterat - 2010-07-14 / 12:33:44
URL - http://sagalagergrens.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: