Allsång På Skansen -ikväll!

2010-07-27 / 09:47:48
Det har varit underbara dagar i Borensberg! Dock har det ju hänt några tragiska saker dessa få dagar jag varit här, först bilolyckan samma dag jag kom, sedan ett väpnat rån nere i butiken i förrgår kväll.  Polis, Ambulans och Brandkår har haft fullt upp i dagarna.

Har även vart på Ikea i Linköping, första gången i mitt liv faktiskt. Haha!!! Men hade nog lite för höga förväntningar innan jag kom dit för tyckte inte det var så speciellt som alla vänner säger och höjer det till skyarna :) Och sen har vi firat Leos bror Elias som fyllt 24 Graaattis grattis!! ;) igår var även jag och leo ute och fiskade igår med Elias och hans kärlek Matilda:) riktigt skoj! 

Men nu bär det av till Sthlm för mig, Leo åker ner till Göteborg med sina vänner och ska på Liseberg och jag drar till mina vänner i huvudstan :D Det blir den fullspäckad dag! Först ska jag träffa mina underbara vänner från Robinson. Jarmo Heinonen och Nina Amjadi!!! Vi ska visst till Anglais takterassen var det bestämt :) Ska bli så skoj att ses igen! Vi har ju ändå genomgått en del tuffa bravader tillsammans så banden är och förblir nog alltid väldigt starka mellan oss. Tråkigt bara inte Blomman kunde komma :/ men det blir fler gånger ;)

Efter det ska jag möta upp min goe vän Göran Gabrielsson, för vi ska på Allsång På Skansen! Göran var med i showen förra året och fick därmed fina platser typ längst fram till detta år. Så vi ska dit, kommer bli skitkul!! Men dagen är inte slut där, efter allsången så ska jag möta upp Lisa P-dott och Venjans-Majsan och vi ska ha myskväll!! 

Imorgon bär det sedan av hem till Dalarna igen och back to business. Då ska ni även få se massa bilder från Stockholmstrippen mm ;) Tills dess, ha det gott och var rädda om varandra! PUSS och KRAM!

 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
nadinn säger:

vad gjorde du i borensberg ? :)

Kommenterat - 2010-07-27 / 15:46:36
URL - http://nadinn.blogg.se/
Emelie säger:

Anna, ska du vara i Mora nästa helg? :D

Kommenterat - 2010-07-27 / 15:54:06
URL - http://emelieewassberg.blogg.se/
Samuel säger:

JA SÅG DIG NU!!!

Kommenterat - 2010-07-27 / 20:12:32
Kire. säger:

Haha ja du dök upp nyss precis på svt såg man, överraskande nog. Man blev lite påmind om er tydligt. :3

Kommenterat - 2010-07-27 / 20:14:46
Gaymasen säger:

Åh, myspys! Hoppas du/ni haft det trevligt. Och jag förstår Leo med Lisebergs-turen. Dit ska jag i slutet av Augusti. Inflyttningsfest att man flyttat till Skövde. ^^

Kommenterat - 2010-07-27 / 23:29:55
URL - http://gaymasen.se
Marcus Å säger:

Kul att du varit och besökt mina hemtrakter i Östergötland :)

Kommenterat - 2010-07-28 / 11:00:06
URL - http://slipsens.se
Jackie Perez säger:

hahah hunden är lik mig va? Tack :p :D

Kommenterat - 2010-07-28 / 18:53:53
URL - http://jperez.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: