Jobbar jobbar jobbar

2010-07-19 / 19:37:32
...och umgås med älsklingen. Bokstavligen Toppenjobb:) Är helt slut efter ännu en lång jobbdag. Så nu ska jag chilla lite sen upp och äta middag i Gesunda Wärdshus.. mums! Som vanligt lite dålig uppdate här från min sida, men det är ju som sagt sommar och då är datorn definitivt inte högt upp på prio-listan ;)

Imorgon lr onsd åker älsklingen ner till Borensberg på semester, så vi ska cykla lite downhill innan han drar :) Faktiskt så är Gesundaberget ett av Sveriges bästa ställen för downhillcyklister. Pratade med några cyklister från Göteborg idag hur de hittat hit till lilla byn Gesunda, och de skratta bara och sa att ALLA bra cyklister visste om Gesunda och att det var en av de bästa cykelparkerna. Kul att höra när man själv är Gesundabo att Gesunda är satt på kartan i cykelvärlden iaf ;)

Men snart så åker gulleLeo. Konstigt att vara ifrån honom en hel vecka, har typ inte hänt förut. HAHA va fjollig jag lät nu, men är man kär så är man. Haha.. Så troligtvis slutar det väl i att vi saknar ihjäl oss och någon ger efter och åker till den andra :P

Leo på downhillcykeln.


Har btw fått ett till filmerbjudande. Huvudroll i en mindre film, men måste faktiskt fundera några dagar till innan jag ger dom något besked. Går ju fortfarande i väntans tider att den andra större filmen snart ska dra igång, troligtvis kommer de nog dra igång nästan samtidigt. Men vi får se, kul iaf!

Allsång på Skansen blev jag bjuden på idag också! Weei. Det är nästa tisdag, längst fram skulle vi få sitta jag och mr.Show. Så det kan man ju inte tacka nej till? :) Kuuul :))


Aaah men nu vart jag lite väl hungrig. Så ska upp och kika va det är för gott på menyn. Ha de gott! Ciaaaoo ~
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Sara =) säger:

Annnnnnaaa =)

Vad är det du jobbar med? =)

Kommenterat - 2010-07-19 / 21:34:27
linneeeeea! säger:

SAKNAR DEJ MEEEE BABE!!! =)

Kommenterat - 2010-07-19 / 22:20:23
URL - http://hysteriskalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: