Toppstugan

2010-01-09 / 18:31:36

Nu har Steven Bäckström börjat jobba i vårat gäng :) welcome dude :D jag och han har hållt igång toppstugan/ Gesunda creperie sen premiären nu. Han är grym på att göra galetter :)
 
Gesundas egen Arne underhöll med lite skön dragspelsmusik under premiären :)

Igår efter en lyckad premiärdag på toppstugan hade vi after ski fest på wärdshuset igen. Krille Finsén är verkligen totalt jä**la underbar på sceén! Har inga bilder på min kamera utan bara på Gesundabergets kamera, där vi har massa massa mingelbilder från igår och även förra veckans after ski. Ska ta tag i det i veckan när det lugnat ner sig lite, men hur som helst var det grymt lyckat även igår. Det var jättemycket folk och riktigt skön stämning som vanligt. Det är så kul för det är verkligen sån blandning av människor, unga som gamla, bybor, mora, älvdalen och orsabor, stockholmare som skålar tillsammans. Vi har verkligen fått igång Gesunda på väldigt kort tid ;) så himla kul!

Nu kom jag nyss hem från toppstugan och ska bara byta om och sen upp och jobba igen på våran champagnekväll vi har på Gesundaberget wärdshus ikväll. De som varit på skidlärarutb på berget har även sin avslutning hos oss ikväll, så kommer nog bli skönt drag där lite senare;)

Så ni som tröttnat på Wasastugan kan ju komma till oss på Gesundaberget ;) the new place to be!
 

Ikväll: Champagnekväll Gesundabergets Wärdshus kl. 21- 01
Fri entré  :)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Solentuna säger:

Bra du kom till g berget, blev lite nytt i en backe där kungsholmarna tror dom äger. det ska vara lite som passar alla,annars funkar det inte, DU HAR FIXAT DET!! Svenne Rubins skulle nog passa där? kanske THE playtones, Lars kristers GO GO ANNA.

Kommenterat - 2010-01-09 / 23:17:30
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: