2010

2010-01-04 / 03:49:21

Nyår nyår.. Jisses vilket drag det varit på berget då. Nyårsafton var grymt lyckad, likaså nyårsdagen då vi hade afterskifest på wärdshuset med Krille Finsén som spela. Massa lokals var samlade och skålade efter kvällsåket. GRYMT mysigt! Nu kommer vi fortsätta med afterski varje fredag :)

Vi har verkligen jobbat och slitit sista tiden, men det har varit så sjukt kul på samma gång! Därmed den dåliga uppdateringen här på bloggen^^ Vi har blivit som en liten familj här uppe ;) haha! Nu jobbar vi för fullt med att få igång den nyrenoverade toppstugan, den kommer bli så grymt bra där uppe! ;) Slänger in lite random bilder från senaste dagarna från Gesundaberget. Love that place!My Babes!!

Renovering av toppstuganKvällsmys vid brasan i Wärdshuset

;D

Skid-Danne ska coacha Idol-Alice i slalom...

Alice och jag


Sen en liten film när jag, Jackline och Alice åkte slalom med skidläraren Danne. Ja ni ser ju själva hur duktig Jackeline var ;) jag fick ju bara lov att filma haha..

Meeen hon tog sig ner för backen tillslut ;) här är Jackeline och jag...

Roger och Arne

Lunch ;)

mina favvisar ;)


Direkt jag får tid ska jag slänga upp bilder från afterskin i fredags när Krille spelade ... Men nu ska jag sova så jag orkar upp på berget imorgon! Tack Bonden för lånet av bilen förresten!!!
Ciao!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
aina säger:

hejsan anna lundhjag skulle tycka att det vorre skoj om du skulle skriva mycket om dig själv..typ att vi skulle kunna ställa frågor och du skulle blogga frågorna och svaren..men jag tycker det vorre roligt om du skulle kunna säga vem som vann en dejt med dig.een fråga jag ville att du sklle kunna berätta vad du spelarkanse du spelar blip för det är tv4 tipsar dig iallafall om det

Kommenterat - 2010-01-04 / 05:25:07
URL - http://sss@pgepef.se
aina säger:

som sagt hoppas du tänker på detta:) vorre kul att få ställa mina frågor jag aldigt viljat veta om dig och gicetvis du svarar på dom frågorna du tycker är såna som inte är dumma frågor

Kommenterat - 2010-01-04 / 05:31:52
URL - http://sss@pgepef.se
Jackie säger:

Jag förtjänar en länk eftersom du hänger ut mig!!! <3

Kommenterat - 2010-01-04 / 11:54:56
URL - http://PEREZJ.se
Anna säger:

Vilket härligt gäng ni verkar vara! Du ser strålande ut och sprider glädje runt omkring - fortsätt så. Du förgyller min dag med dina inlägg härinne.

Kommenterat - 2010-01-04 / 11:59:05
Polisen säger:

Hrmm

Man skall ha bilbälte på sig i bilen.

Pionen har inget körkort så låt inte honom köra bil.

Kommenterat - 2010-01-04 / 14:53:13
Ullis säger:

Hej du! Var ett tag sen jag besökte din blogg nu. Har haft en del att göra under jul och nyår, men nu e jag på G igen för att läsa dina spännande berättelser! Du ser ut att ha det superkul i skidbacken med alla polarna =) Själv njuter jag av mina sista lediga dagar innan det hela sätter igång med studiedag på torsdag. Ha en trevlig kväll! Skånekram

Kommenterat - 2010-01-04 / 19:43:17
URL - http://kutte.webblogg.se/
malin säger:

HUR snygg är du inte på en skala? helt sjukt :D

Kommenterat - 2010-01-05 / 15:53:17
URL - http://malintaflin.blogg.se/
Bögen från Dalarna säger:

Ser väldigt härligt i alla fall, bortsett från kylan. Haha.Måste även säga att du har en riktigt tjusig header, har inte varit in på ett tag så vet inte när du bytt men den du har nu är riktigt snygg. =)

Kommenterat - 2010-01-09 / 15:45:44
URL - http://gaymasen.se
Pelle säger:

Vi ska renovera vår stuga i fjällen inom kort. Har du några bra tips på vad man ska tänka på? Tänkte att du kanske har koll på sådant!

Kommenterat - 2010-10-06 / 11:26:45
URL - http://nyakoksluckor.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: