Mörkrädd

2010-12-29 / 00:53:32

Jag fattar inte varför jag utsätter mig för se rysare/skräckfilmer när jag vet hur uppskrämd jag blir. Flera stycken i sträck dessutom. Kommer ändå bara ligga ensam och sömnlös och i mitt mörka rum och bara vänta på att höra krafsande under sängen eller urskilja konturer av hemska varelser i mörkret.

Såg förresten nått sjukt häromdagen, men ingen ide att berätta.. ingen kommer ändå tro mig. Och jag inbillade mig säkert bara, ögonen måste spelat mig ett rejält spratt.

Skitsamma.. och nu sitter jag och googlar för att hitta en läskig bild som ska passa in på inlägget. Men inser att jag bara skrämmer upp mig själv ännu mer.. hahah va fjantig jag är. Är inte ett dugg rädd att sova utomhus i djungeln, savannen eller tätt ihop med geparder, det är bara underbart, även om både skorpioner och spindlar kryper över en och många ögon iaktar en där i mörkret...sover mycket heller där än i mitt egna rum efter en rysare.. för då.. ojojoj. Och alla andra här hemma sover nu. Skippar bilden förresten.

Ska tvinga med mig Meja in på rummet, hon får agera vakt-katt. Kanske borde se lite mr.Bean-klipp först så man kan sova.

haha

Natti natti

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Julia säger:

Hörrudu jag vill veta vad du såg ;) Jag kommer tro dig. Låter kanske som något övernaturligt? Sådant tycker jag är spännande. Jag vill höra, så du får allt skriva ett inlägg om det, eller berätta i en kommentar i min blogg ;) I wanna know :D ;)Kram!

Kommenterat - 2010-12-29 / 15:31:47
URL - http://spjulia.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: