Det knallar på...

2010-12-14 / 22:59:55
Idag har jag verkligen bara njutit av tillvaron. Allt liksom flyter på i en behaglig fart. Jag brukar inte trivas alltför mycket när livet trallar på i vardag. Eller hur jag ska uttrycka mig. Men just nu trivs jag så bra här och nu! Allt känns bra. Jag och Leo har bara gosat hela kvällen. Jag är verkligen sååå kär! Han är så fin, snygg, söt, mysig, gosig, kelig, kärleksfull.. snällaste som finns! Och på dagarna lattjar jag med mina nya pedagog-kollegor och massa små sötisar. Det är verkligen sååå viktigt vad man omger sig med för människor för att man ska må bra och ha kul på dagarna. Har även fått mycket positiv feedback från flera håll och kanter som verkligen verkligen värmer! Man blir ju ännu mer taggad på att göra bra ifrån sig då. Ser redan fram mot morgondagen med dessa strålande människor:)

Så Stockholm är inte så pjokigt trots allt! Jag trivs riktigt bra faktiskt! Trodde aldrig de orden skulle komma från mig! Hahah! Men de kom! Längtar dock väldigt mycket efter min kära familj hemma i Dalarna, men vi ses snart! Mycket snart <3

Sen händer det faktiskt en hel del andra intressanta grejer. Ska man gå på magkänslan så känns iallafall en av grejrna jävligt rätt. Ett samtal jag fick idag och vips så hade mitt sug i magen efter adrenalin satt igång igen. Och vem säger nej till att ut på lite fler äventyr? - Inte jag iallafall om ni känner mig rätt :)

Som en omättligt hunger.. ett ständigt sug i magen som bara vill ha mer. Något som varken syns eller hörs kallar på mig. En längtan ut... dit... någonstans...Ska borsta gaddarna nu och sen gosa in mig i Leo´s famn;)
Godnatt
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders i Hallunda säger:

Hej Anna! Kul att läsa att du trivs i Stockholm,kärleken är underbar:)Jag älskar min Lisbeth jättemycket!

Kommenterat - 2010-12-14 / 23:50:54
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: