Lööördag!

2010-12-18 / 10:38:37
Hade sån sköööön kväll igår! Leo hade köpt hem räkor och massa gott från Saluhallen, så räkfrossa, vin och tvmys kvällen lång.

Och nu, lördagsmorgon. Vaknade tidigt fast jag egentligen hade behövt en rejäl sovmorgon. En hel arbetsvecka är till ända. Så skönt med helg. Dock bryter det ut nu. Är dunderförkyld, hostar, ont i huvudet och det värker i hela kroppen. Bläääää. Haft det på känning hela veckan, men det är väl oundvikligt att inte bli sjuk när man jobbar med barn som hostar och snörvlar. Så fan. Skulle hem till Majsan ikväll men vettefan om jag orkar :( Kommer bara smitta ner dom. Har redan smittat flera stycken. Får se hur man mår till kvällen, vore verkligen mys att gå på hennes glöggkväll.

Tänk, vi har redan bott en månad i Stockholm. Har tre månader kvar i den här lägenheten, sen ändrar vi riktning igen. Vad som händer sen ... har jag ingen aning om.. den som lever får se :) Kanske vi är kvar i Stockholm, kanske någon annanstans. Jag gillar att inte ha framtiden helt utstakad. Inte än. Jag gillar verkligen att känna frihet ...flexibilitet. Vill kunna sticka iväg när jag vill. Ut på äventyr. Och jag gillar att Leo tänker likadan ;) Ett bra team!


Men nu frukost.... Snörvel...
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: