Biljett till parken fixad!

2010-12-19 / 12:24:31
Söndag och fjärde advent. Är fortfarande helt slut. Har fortfarande ont i hela kroppen. Hoppas verkligen det går över i dag så jag kan jobba imorrn. Utanför fönstret yr snön i den kalla blåsten. Leo jobbar och jag har nyss snyftat och skrattat mig igenom tecknade filmen Björnbröder. Sjuukt bra film! Nu ska jag jobba bara 3 dagar till sen bär det av hem till Mora eller rättare sagt Gesunda för att fira jul. Mamma har fixat biljett till parken åt mig till juldagen. Tack snälla rara söta mamma :)

Hemvändarkvällen på Moraparken är ett måste på juldagen! Förut när jag bodde hemma och gick i skolan såg jag inte tjusningen med hemvändarkvällen. En fest som alla andra. Men nu när alla barndomsvänner, gamla klasskompisar, träningskompisar mm är utspridda landet runt och världen över så kommer hemvändarkvällen verkligen bli något extra. Ska bli så sjukt kul att träffa alla igen! Det är jättekul när man kikar igenom gruppen på facebook på vilka som osat att dom kommer. Vilken reunion det kommer bli! Så ses på parken kära vänner!

Nu ska jag knäppa på en till film och burra ner mig i täcket igen. Noll karaktär som äter chips till frukost. Haha galet vad hälsosam jag är! Aja skit samma! Ha en mysig söndag allihop!
Ps. Jag har världens bästa pojkvän som även är min bästa vän!
Saknar honom som fan även om han bara är och jobbar... längtar tills han kommer hem!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Majsen och anders säger:

Ja och vi hoppas att du åker med oss till Dalarna:)förhoppningsvis i Anders nya bil;) sen hoppas vi att du är med på förfesten innan parken också;) puss och kram våran favorit anna:p

Kommenterat - 2010-12-19 / 20:17:22
Staafen säger:

Trevlig att du kommer hemmåt gesunda till jul :) Kommer du upp i backen och åker nåt då? De blir öppet dagligen i backen nu från å me den 20:e :)

Har ju kommit mkt snö nu så ;) I 4 dagar i rad nu har jag och bonden skottat snö vid stugbyarna ;) Ryggskott får jag väl bjuda berget på haha :p Själv så är jag ledig sen på julafton och juldagen :) Börjar jobba på annandagen igen. På juldagen ska jag till Lindesberg på spelning :) Ska prova den här vintersäsongen att köra dubbelskift ;) spela nån helg fasän jag ska jobba på berget å skita i att sova helgnätter ;)Är så tråkigt att "lägga av" me mina dj jobb bara för att jag är på gesunda hela vinter. Kom gärna upp på berget och säg hej sen när du är hemma :) Hälsa leo ifrån mig :) Kraam på er! :)

Kommenterat - 2010-12-19 / 21:21:59
Christine säger:

Hej Anna! :)

Eftersom du har en sån fin blogg så tänkte jag höra om du ville ha ett bloggsamarbete med mig?Jag säljer smycken via min blogg! :)Läs mer om det här:

http://christylebychristine.blogg.se/2010/december/bloggsamarbete.html

Kommenterat - 2010-12-20 / 00:19:04
URL - http://christylebychristine.blogg.se/
iamakaria säger:

Jag vet precis känslan, häärligt! Den absolut bästa vän man kan ha. Är så glad för din skull :)

Kommenterat - 2010-12-20 / 08:13:03
Sara =) säger:

Vad jobbar du med anna?? =)

Kommenterat - 2010-12-20 / 11:24:47
Christine säger:

Tack för kommentaren! :)

Du får jättegärna länka till min sida, eller om du vill så kan jag skicka ett par örhängen gratis, i utbyte mot att du gör ett inlägg om dom?

Fundera på saken! Ha en riktigt bra jul nu!Kram Christine

Kommenterat - 2010-12-20 / 12:35:52
URL - http://christylebychristine.blogg.se/
sofia säger:

hur länge har du och din kille varit tsm? varför tog de slut med din förra kille och hur länge höll det med honom?

kram sofia

Kommenterat - 2010-12-23 / 23:41:58
URL - http://www. nattstad.se/sofiaedlund
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: