Wooohoo vilken kväll!

2010-08-01 / 19:00:21
På kvällskvisten skjutsade sötmamma in mig och älskade pappa a.k.a Mel Gibson in till Mora och kollade på Streetrace nere vid Saxviken. Blir så sjuuukt sugen att börja med dragrace igen!! Måste bara ha bil först!


Efter det gick vi in på Wasa och tog varsin kall en. Träffade på Arne, Rappen & co, samt Måsan-släkten, mina tre -eller fyrmänningar eller va fan vi nu är:) fastnade visst några timmar vid deras bord^^ haha! Dom är så roliga!!!


Den här tjejen tyckte alla var jättelik mig, speciellt när jag var yngre, till och med Minny tyckte det!! En kille på krogen igår undrade om hon var min syster. Haha! Linnea heter hon (precis som jag gör i andranamn), friidrottare och lärarna i skolan hade ofta råkat kallat henne för Anna för de tyckte hon var så lik mig, lärare som jag också hade i skolan förr.. hahah! Okej på kortet är vi nog inte lika men i verkligheten tyckte till och med jag vi var lite snarlika hahah! Kul :D Pappa däremot fick återigen höra hur lik han var Mel Gibson, säger folk jämt så någon slående likhet har dom allt. Haha.

Timmarna drog iväg fort och snart ramlade massa krogfolk in på Wasa. Det var så kul för det var verkligen folk i alla åldrar, 18, 25, 30, 40, 55, 65 HAHAH så himla gött! Tack vare Mora Surrar såklart. Inte nog med det så var det ju massa hemvändare och andra vänner jag inte träffat på veckor/månader/år! Minny och henns kille, Anna Lindeberg och Wenngren, Stoffe, Modig, Thoors, Ine, Venjan, bröderna Mårten, Jocke, max, Bobban.. ja ni förstår ju själva bara massa gamla godinar.

Plötsligt mitt inne bland allt vimmel av folk fick jag en kyss på munnen! Hann knappt reagera eller se vem det var utan bara "shiiiit va fel det kändes" och ryggade bort!!! Men det var älsklings Leo!!! hahaha!! Det var min egna snygging som dök upp där mitt på dansgolvet :D haha. Han hade jobbat färdigt och åkt in efter mig tillsammans med hela gänget; Alfonso, Eva, Matteo, fredrich och Bubba :D Så himla kuuul!! Och vi dansade, drack och hade en riktig Wasa-kväll!

När krogen stängt och vakterna fått ut de sista eftersläntrarna så traskade vi runt ute i mörkret ett tag. Jag sprang på en liten piss-i-lur inne bland buskarna och hörde pappa och Stefan skratta någonstans en bit bort. Haha trodde dom hade åkt hem för länge sen! Men icke!!! Hhaha. Där satt dom ett gäng vid en husvagn och hade bildat en Mopar-plymoutklubb nere vid vattnet. Där blev vi kvar en timme eller två ...

Tills vi blev ashungriga och bestämde oss för att åka till donken- som hade stängt. Pröade med Moraklockan istället, dom har minsann alltid öppet ;) Vicktor skjutsade oss. Han är så snäll som alltid ställer upp och kör oss hit och dit! Men fan va äcklig mat på klockan! Billys frysta hamburgare som dom värmer i micron. Haha uush!. Haha men allt går ner i hungerns hetta!!


Riktigt rolig kväll!! Och nu börjar Classic Car Week, Torsdag Boggberget, sen blir det Morafestivalen till helgen och helgen efter det Älvdalens Musik och Motorfestival, och sen Vasastafetten, Bröllop och Venjanskarnevalen. Jättemycket som händer här i trakten nu i Augusti! Får se hur mycket man hinner och orkar med av alla festligheter :D

PUSSS på er alla underbara!!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: