..åka karusell och äta karamell och fröjdas hela dagen uti mooora..

2010-08-07 / 23:19:42

Soft dag, efter jobbet grillade vi hemma. Så himla gott! Solen sken och det kändes lite somrigt igen. Fick sms av Leo att de hade ösregn nere på Iron Maiden och lera upp till knäna, men att det var HELT UNDERBART! Haha!! Hade nog inte jag tyckt men men så har vi ju lite olika intressen också ;)

Själv har jag åkt karusell!! Jag, mamma och Emilia åkte in till festivalen en sväng nu på kvällskvisten:)


Träffade på Ronja och gänget. Jag har varit lärarvikarie åt dom förut ;) Bästa vikarien någonsin är väl en ganska bra titel va??? ;) Dom är så sööta!! Fan saknar skolan lite, kanske skulle ut och vikariera lite igen bara för att, sjukt kul jobb faktiskt!!

Jag och tjejerna åkte den värsta av dom alla - Batman :) haha

Ser ni oss?? ;D haha

..och sen blev det virvelvinden två gånger ;D haha lyckades pricka in den vagnen som snurrade allra värst. Galet va det snurrade.. haha!


Vi var kvar kanske till 22 tiden och åkte sen hem. Tyckte inte det var sånt jättedrag som förr om åren, var roligare förr...eller så är det bara jag som blivit en tråkig tant! Hahaha! Nej men det rullar nog in mycket mer folk nu när det blir mörkt ute så de blir nog skoj för dom som är där...men inte riktigt som förr;) För mig blir det lugnt, sitter hemma i soffan nu och kikar lite på tv med mamma, pappa och Ivar. Stefan och Vicktor tog Plymouthen och drog iväg, men jag orkar inte mer ikväll nu. Har inte kommit i säng före typ 3-4 på morgonen flera nätter i rad nu. Inte okej. Man är ju död på dagarna! Så borde lägga mig och sova nu. Men är lite sugen på en film, fast går ingen bra på tv och har inget ljud på datorn (det har pajjat på nått vis) så får väl krypa ner i sängen och läsa lite istället tills jag somnar, går nog ganska fort. Inte bara jag som är trött här, sitter en brevid mig och snarkar redan;)

Ne nuså.. Natti natti :)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Filip säger:

Va kul :)gick förbi alla karuseller o grejer vid nio-tiden efter hockeyn, måste ha missat dig precis :/. Ser ut o va rätt så skoj iaf med alla karuseller :P synd att jag inte får prova, annars hade jag nog blivit kvar där ett tag :Pmen vi hörs o ses vännen! :)KramKommenterat - 2010-08-08 / 00:14:38
URL - http://www.hjartebarnsfonden.org
Anna -SvAraR säger:

Hej! Ja det måste du ha gjort. Men får du inte ens åka de lugna karusellerna??

Kram

Kommenterat - 2010-08-08 / 10:38:54
URL - http://annalundh.se
angelica säger:

Batman är kul att åkaa :D

Kommenterat - 2010-08-08 / 13:22:23
URL - http://aangeeliica.blogg.se/
Filip - Svar säger:

Hej! Va jag vet så ska jag tyvärr undvika allt va karuseller heter :/ Men borde ju få åka om de inte går allt för fort, fast då kanske de inte är så kul? :P Kanske borde ha provat en lugn om de fanns nån? Var bara förbi en snabbis så såg väll bara dom värsta karusellerna :P Hoppas du hade skoj iaf! :)Kram!

Kommenterat - 2010-08-08 / 16:13:21
URL - http://www.hjartebarnsfonden.org
Anonym säger:

ser super ut !

Kommenterat - 2010-08-08 / 18:49:01
URL - http://lanjas.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: