Bävrar, harar och älgkliv

2010-08-31 / 03:54:09
Jag och Leo åkte till Sollerön för att köjta lite..
Sprang elljusspåret. Jag fick hålla tempo men blev bara en tävling av alltihop. Tävlingsinstinkten gick inte att motstå. Vi pressa verkligen på i backarna, backar är nog lite min grej. Han däremot har ju sån sjuuk fördel utför av sina långa älgben då jag inte hade en suck att hänga på. Skitbra om vi ska hålla på att tävla såhär varje pass, då kommer vi ju att komma i form rätt snabbt båda två..
Fight till the end
...jag bara älskar att bli såhär slut att man rasar ihop efter mållinjen.
Sån himla skön känsla efteråt. Nu har vi dock startat ett krig sinsemellan, ingen vill ju bli slagen av den andre, speciellt inte när det gäller idrott, så nu fortsätter fighten framöver.
Sommar i all enkelhet, man behöver bara dra på sig ett par skor, tischa och shorts för att ut och springa, men hösten... Det är ju såå underbart när kylan börjar komma smygande. Luften är frisk och det blir så mysigt att ut på kvällarna. Föredrar faktiskt att springa när det är lite mörkt ute och gatlamporna lyser upp vägen. Såg en bäver gjorde vi också, och en hare. Den haren hade jag nog inte velat möta på tävling.. jäv**r va snabba dom är!
Hursom, trötta men nöjda åkte vi hem och skruva upp bastun. Leo förstörde vår hälsosamma dag med att knäppa en bärs i bastun. Jaja, jag hade ju mitt i lördags så ska verkligen inte säga nått:)

Aaah känns så skönt att komma igång. Den här hösten kommer bli nått alldeles alldeles extra ;)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Pelle säger:

Varför sa du inte åt honom att knäppa dig i bastun istället för att han knäppte en öl... hihi

Kommenterat - 2010-09-03 / 21:18:16
Frida L säger:

Bra Anna! Fortsätt träna och blogga om det, det var DU som fick mig peppad att börja träna med alla dina träninginlägg- keep going!

Kommenterat - 2010-09-04 / 00:51:37
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: