Underbara bakisdag ;P

2010-08-01 / 19:38:19
Bakisdag men ack så skön ändå! Pizza från Gesundaberget för hela slanten. Lovar att de är fan den godaste pizza jag någonsin ätit tycker dom här hemma också. Äkta Italiensk pizza ska det vara, kan inte äta pizza på nått annat ställe nu! Har blivit mycket pizza i sommar haha jag som skulle försöka va nyttig bestämde jag i våras. Äh ;) Får bli sensommarnyttig istället ;)

Gaaamla gamla Amos har spytt idag och grävde upp rabatten så nu är det hund-tvättning som gäller. Hahah så söööt inskummad bubbe haha:D


Mamma damsuger, sjunger och fixar och donar hahah

Själv sitter jag bara vid datorn och latar mig och lyssnar på underbaraste The Boppers och Lasse Stefans! Gaaah ryser dom är så bra! Telefon plingar med sms från kompisar jag var ute med igår. "Haha" är typ det enda vi skriver..det räcker man vet exakt ändå. Haha

Nu kom farmor också, så ska väl gå ut till henne och vara lite social och lapa in det sista av dagens solljus innan solen går ner. Fan trots jag är bakis så mår jag bra som fan! Sån himla skön dag! Min fina underbara familj Oj nu svängde en till bil in på gården, syrran hennes kille och lilla Emiilia :D verkligen dags att lämna datorn ;) så herrå!!!

Ha en mysig söndag allesammans
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
sara - mamma till wilda säger:

Hunden ser ut att njuta iaf

Kommenterat - 2010-08-01 / 22:43:08
URL - http://saratilling.devote.se
Julia säger:

Lasse Stefanz *<3*

Kommenterat - 2010-08-01 / 23:10:21
URL - http://spjulia.blogg.se/
Anders i Hallunda säger:

Bra att man inte är ensam om att vara bakis i dag Ha ha:) Vi har varit hos våra vänner på Åland i helgen och i går hade vi kräftfest sen åkte vi in till Mariehamn och gick till en krog som heter Park,Där spelade ett Rockabilly band,kommer inte ihåg vad dom heter men dom var skitbra.Det svängde ordentligt kan jag lova.

Kommenterat - 2010-08-01 / 23:11:53
Anders i Hallunda säger:

Nu kommer jag ihåg vad Rockabillybandet heter.Dom heter Ragged Bones och kommer från Stockholm.Om någon är intresserad så finns några låtar på Youtube.

Kommenterat - 2010-08-01 / 23:23:44
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: