Slinker in med två kommentarer..

2010-08-23 / 21:56:48
Hej hej! Jag vet att jag är superkass på att svara på kommentarer :P men nu ska det bli ändring så börjar med de två från senaste inlägget när jag ute och grilla korv:


Postat av: Ida

Hej! Tittade in på skvallerbloggen FS. Där är ett inlägg hämtat från en tidning. Där står det att du har dejtat Olivier de Paris (jag vet så klart inte om det är sant, ni är väl goda vänner). Men en sak vet jag är sann: Du är INTE 2 år som det står i tidningen!
http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=35206&beid=1440922

2010-08-23 @ 10:25:02Postat av: Linda

Hur mår du för tiden?
Du bloggar inte så mycket längre..
♥♥

2010-08-23 @ 11:28:28SVAR:

Ida:
Hej :)Jag kikade in på länken du skicka och nej jag har inte dejtat Olivier, han är en av mina bästa vänner. Det blev mycket snack förut när vi var ute i Stockholm och tidningar blev väldigt nyfikna när de såg oss tillsammans. Och det skrevs några artiklar om det. ... och det med 2 år ;) jag är ju rätt ung i sinnet så?? ^^kram!


Linda: Hej! Jag mår bara fint, tack som frågar:) hur mås det själv? Vet att jag inte har bloggat så mycket, glömmer helt enkelt bort det. Haha. Och nu har jag varit ute på långvandring, ett litet "äventyr" som jag inte kan blogga om nu eftersom det kommer publiceras i en tidning om någon vecka :) men ska nog göra ett ryck nu i höst och blogga lite mer;) kram!

 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: