Pyssel-Anna..

2010-08-26 / 15:39:08
Har en till perfekt present till födelsedag,jul,namnsdag,alla hjärtans dag eller vafan du vill. En litet album du tillägnar någon du tycker om, ens kille/tjej, kompis, mamma, pappa, syskon eller nån. Blev så inspirerad av vad Ia gav till min bror förr när de var tillsammans.

Jag gjorde nu ett album till Leo. Kanske är lite töntigt att sitta och pyssla, klippa och klistra och hålla på, enklare att bara köpa nått, men det blir ju mer värdefullt när det är något man lagt ner tid och kärlek på. Han fyllde inte år eller hade namnsdag eller nått utan bara för att han är så bäst :) Det behöver väl inte vara någon högtid för att ha en anledning att ge en liten present till någon. Tänk om någon kunde göra en sån till mig?

Köpte ett tomt svart spiral-album med typ 40 sidor där jag sedan limmade in bilder och tidningsartiklar på oss och pyntade med lite klistermärken, tygband, knappar och grejer. Jag rotade fram bilder från oss från första dagen vi träffades och sånt. Skrev sedan ner historien om oss och allt jag älskade med honom. Blev riktigt bra ..som en bok.

Här får ni ett litet axplock hur boken ser ut inuti. Är jag inte romantisk så säg!!?? haha!!!

Sen får ni inte se nå mer.. resten är hemligt för er ;)

Leo blev superglad och rörd. Inte konstigt när han har världens bästa flickvän ;) Så nu får ni sätta igång och pyssla lite där hemma och göra någon glad ;)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
erica säger:

haha gud vad roligt, när du var med i robinsson påpekade alla att vi var så lika.. och exakt på pricken ett sånt här allbum gjorde jag till min pojkvän när vi vart tillsammans i ett år!

Kommenterat - 2010-09-14 / 22:05:57
URL - http://ericahammarlund.blogg.se/
Åsa säger:

Hej! vilket fint album du har gjort! jag sitter och klurar på en "mitt första år- bok" till min bästa väns första bebis som kommer inom dom närmsta dagarna. Men jag har ett problem, jag hittar inget album jag vill göra det i, skulle vilja ha ett sånt där du har gjort i, eller med vita tjocka sidor. Så till min fråga, vart har du köpt det? :) Vill gärna ha fler än 25 sidor till ett bra pris :) kram Åsa

Kommenterat - 2010-09-17 / 15:47:27
URL - http://pettssson.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: