Kräftskiva Pure

2010-08-29 / 19:58:34
Igår kväll när jag kom till Stockholm vandrade jag genom Stureplan påväg till Pure. Det hade börjat skymma. Uteliggarna hade brett ut filtar och lagt sig tillrätta för att spana in alla partymänniskor. Bland dom bara massa schteekaree som satt på uteserveringarna, rökte och skålade i champagne. Stureplan. Plötsligt bröts den ytliga lugna fasaden av en bullrande motor och denna låt som spelades:

En av mina favoriter. Fick en varm känsla och välbekant inombords och kollade mig omkring vart ljudet kom ifrån. Och där ...inglidandes mitt bland alla taxibilar, limousiner och svarttonadebilar ..kom en stor jänkare. Den var så sänkt och baktung att den nästan skrapade i vägen. Den var svart, vit, bucklig och hade schackrutiga stripes längs sidorna. Längst bak stod det "Stockholm" med svart målarfärg. De glada grabbarna i bilen höjde sin butt som hälsning när de åkte förbi. Guuu kom på mig själv av att bara stå där ensam och storle som ett fån när de sen försvann bort i Stockholmsnatten :) Kände sån samhörighet med dom fast jag aldrig träffat dessa människor förut, jag och dom - i stockholm. Började längta hem fast jag nyss kommit hit. Mitt hjärta är och kommer alltid förbli i Dalarna, vad jag än far ut på för äventyr i världen så kommer det alltid vara mitt home sweet home. Tappa aldrig er själva och vilka ni är..


Mina tankar slussades tillbaka till stureplan och planerna för kvällen. Och gissa om vi hade kul på Fredrikas kräftskiva på Pure. Så lyckat! Vilket superbra jobb hon hade gjort! Ja det var riktigt skoj! Underbara genomgoa människor, okej vissa rätt ytliga andra inte alls. Goda kräftor (fast Leo´s kräftor är oslagbara i jämförelse), allsång, nubbe och galej natten lång. Jag och Jackeline kom i säng först kl.9 imorse!!!! HErreguud!!! Hahahah!!


Emma Andersson, Annika Holtz, Daniel Nyhlén, Fredrika Johnsson och jaaaaag!
Min lilla älskling Alice Svensson, Filip Benko och jag ... jag som ser verkligen ut som en mupp, hahahahah! Så rolig bild! Filip är btw huvudroll i en film "Knäcka" som sänds på tv imorgon kl. 22.45 på SVT2, får vi inte missa :)
 
Snyggingarna Annika Holtz och Jonas Bane.

Filip och Alice smaska i sig kräftor..

.. meden Jonas och jag bara lekte krig med dom

Jackie jackie min jackie

Alice gör hälsning till Leo <3

Jag och Annika. Hon var också med i Robinson, fast i säsongen efter mig "Robinson karibien" om ni minns? Och nej jag är inte gravid, bara smälltjock av kräftor.

Efter kräftskivan drog partyt igång på riktigt. Och då menar jag på riktigt..aj aj aj....Efter Pure drog vi till Solidaritet och sen hem till Jackeline. Men då ringde hennes polare och ville ha efterfest. Gaaaah! Jag orkade verkligen inte egentligen men vad gör man inte när Jackie kollar på en med sina glittrande rådjursögon. Fan. Vi blev kvar på efterfesten till kl.9 på morgonen. Strax efter 13 tog jag tåget hem till Mora igen. Blev en intensiv vistelse i storstan, men galet kul! Sov hela tågresan hem. Men är inte vidare bakis, skönt.


Två kräftskivor på två veckor. Vilken jäkla bantningsmat kräftor är alltså. Man äter och äter, får ett BERG med skal på tallriken, men får inte i sig mer än handflatan full med ätbart:P är ju bara tillbehören man blir mätt på. Hinner nog förmodligen med någon kräftskiva till innan säsongen är slut.

Söndag idag, och nu ska vi ha söndagsmys hemma.
PUSS!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
J. säger:

HAHAHAH den där efterfesten! :p

Kommenterat - 2011-08-21 / 20:31:10
URL - http://jperez.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: