Boggberget och akuten

2010-08-07 / 10:39:35
Jag är JÄTTETRÖTT! Var ute och cruisade i Rättvik igår kväll med pappa, Stefan, Ia och morbror Ivar. Och nu på morgonen har jag skjutsat in Leo och hans pappa Jens till tåget, de ska på Iron Maiden konsert i Stockholm :) Jag fick inte följa!!!! :( huhuhu!!! Nejdå men det är slutsålt dom köpte biljetter för aslängesen:) Dom kommer nog få skitkul! Hoppas dom får bra väder bara!

Har varit fullt upp senaste dagarna, Leo´s pappa Jens kom hit i torsdags, men han hann knappt packa upp väskan innan han hamnade på akuten!! Stackare!!! Han och Leo for ut och cyklade downhill och pang kraschade Jens och bröt av sig armen, slet av nå ledband i axeln och fick rejäla smällar lite här och var efter han kommit lite för fort in i ett hopp. Hjälen hade gått sönder också. Ajaj. Så det blev akuten. Vi som hade planerat Boggberget på kvällen tillsammans med mina föräldrar. The Playtones skulle spela. Vi satt på akuten medan han blev gipsad, men axeln kunde de inte göra något med. Sen hittade de vätska i lungorna på röntgen så han fick bli kvar över natten. AAh tyckte så synd om honom han hade så ont!! Och nu när han skulle på Iron Maiden och hoppa runt i publiken ajaj.  

Samtidigt på akuten kom det in en man på över 80 år, inlindad som en mumie. Han hade ramlat med sin rullator nedför rullrappan inne på Åhlens i Mora, bröt nacken hörde jag. Så himla hemskt, stackare!! Led verkligen med honom också!

Men vid 21 tiden åkte jag och Leo hem till mina föräldrar, vi bestämde oss för att åka till Boggberget ändå. Så det blev mamma, pappa, Leo, jag, magnus och fredrich. Hade på mig min nya rosa klänning som Lena Wikström har sytt åt mig efter ett mönster från 50-talet. Den vart så snyyygg!! Ska visa bättre bild på den någon dag! Det var iaf jätteskoj på Boggberget och jag träffa massa underbara polare och The Playtones var grymma! 
 

Sen var jag som jag nämnde tidigare i Rättvik igår kväll också, näst sista dagen på CCW. Och nu har ju även Morafestivalen dragit igång. Har själv inte varit där än, men släppte av Ia där igår efter Rättvik. Är ändå rätt sugen att åka lite karuseller, annars tycker jag inte Morafestivalen är så speciellt rolig längre. Det är nog mest poppis för dom i åldern 15-16år. Men får se om det kan bli lite karusellåk ikväll eller efter jobbet. Imorrn är det släktdop i Älvdalen Brindberg, kusins dotter som döps;) mysigt!

Nej nu är det dags för mig att jobba lite, tjipp!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
majsan säger:

neeej stackars pappan!!! men att du inte följde till sthlm ändå så kunde vi ha lekt;)kram på dig

Kommenterat - 2010-08-07 / 12:14:46
ia :) säger:

Duu, vems bil sitter du i förresten? :P

Kommenterat - 2010-08-07 / 18:02:18
Mia säger:

Snygg outfit hehe:)

Kommenterat - 2010-08-07 / 18:45:37
Anna - SVARAR säger:

Majsan:

Aaah med nu jag kommer till sthlm den 16:e !!!

Kommenterat - 2010-08-08 / 10:40:24
Anna -SVARAR säger:

Mia: Tack ;)Ia: Det är Annica Janssons pappa. Konstapel Ove från Älvdalen, han med den gamla polisbilen.Kommenterat - 2010-08-08 / 10:41:42
URL - http://annalundh.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: