640 GB Nostalgi!

2010-08-02 / 22:20:00

Har köpt en ny liiiten portabel hårddisk! Den rymmer 640 GB vilket är helt okej:) Har redan tömt mamma och pappas dator som ska lämnas in, min gamla dator samt min gamla halvtrasiga hårddisk, alla jobbdokument och arbeten så nu är alla tusentals filmer, bilder och dokument samlade på ett ställe och ändå är det typ 70% utrymme fortf ledigt.

Så roligt att bläddra igenom alla gamla gamla mappar med bilder från åren som gått. Sitter och ler för mig själv samtidigt som en klump av nostalgi fyller bröstet. Vad folk förändras alltså:) och va många underbara personer som kommit och gått i ens liv. Vissa personer som alltid funnits där och alltid kommer göra, medan andra bara kikat in hastigt, kommit väldigt nära, förgyllt en kort tid av ens liv och sedan glidit vidare en annan väg, kanske man aldrig ses igen. Men är så tacksam för alla de personer som har fyllt mina dagar i livet med sån glädje. Älskade vänner och familj

Bjuder på lite nostalgi nu såhär på kvällskvisten:

Lisa och jag på Gesundaberget-04

Minny och jag i Uppsala när hon gick skola där för några år sen..

Min studentmiddag!!

Vi kallade oss för "dreamteam" en gång i tiden...

Fotboll i Brunnsberg med kusiner och kusinbarn, Emilia kan bara ha varit 3 år på den här bilden..

Jag, Minny och Thomas hälsar på Sabina som precis blivit mamma till lilla Benjamin ;DNej nu får det räcka med nostalgi för idag, för nu kom Leo = MYYYYYYS!!

Natti natti ;)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: