Nej till utvik i Slitz

2009-05-06 / 13:05:44


[ Läs hela intervjun, Klicka HÄR ]

Läs intervjun först så ni vet lite vad det handlar om... Alltså jag har ingenting emot herrtidningar eller andra tjejer som viker ut sig i dom, utan brukar själv läsa vissa ibland. Imorgon ska jag åka ner till Stockholm för att träffa tidningen Café, en mycket bra tidning om jag får säga det själv. Fast vi ska bara ha ett litet möte och se om vi ska göra något intressant framöver. Slitz har frågat mig om jag kan tänka mig vara med bland deras "Sveriges 100 sexigaste kvinnor". Det såg jag som en komplimang och tackade ja och sa att jag gärna ställde upp på reportage och de fick isåfall använda någon bild från Robinson eller annan bild på mig. Men att jag inte ville knäppa utvikningsbilder där jag stod och posera sexigt, drog ner lite på troskanten med plutande läppar i bikini. Då blev de rätt förvånade. Det är bara det jag sagt. Så där är vi nu.

Att jag sen fått kritik i många mail för detta kan jag inte förstå. "Du missar din chans att bli stor", "Dubbelmoral" mm. Det är väl upp till mig om jag inte vill vika ut mig. "Jamen du har ju gjort badmode reportage för Aftonbladet-Klick?" Ja, men det är en annan typ av bilder och en helt annan typ av tidning. Allt handlar om vad bilderna vill förmedla tycker jag. Jag kan knäppa bilder i bikini, jag skäms inte utan är nöjd över min kropp. Svenska folket har ju ändå sett mig i bikini i Robinson, men det är inte det de handlar om. Utan helt för vilket syfte bilderna tas och vad de vill uttrycka. Speciellt viktigt är det att tänka på det när det handlar om lättklädda bilder. Tyck att jag är töntig och säger emot mig själv, men det är såhär jag känner och tycker och står för det.

Finest -TV har ju visst också fått nys om att jag inte var så sugen på utvik, troligtvis genom Angela, men missuppfattat vilken tidning det handlar om..

Seriöst, jag bestämmer väl själv vad jag vill va med i för tidningar utan att det ska bli västa grejen och få kritik för det:) Vet att många unga tjejer drömmer om att platsa i Slitz och ber om att få vika ut sig där. Men jag får inte ut någonting av att göra det. Jag tycker dessutom man kan vara precis lika (kanske till och med mer) sexig när man har läckra kläder på sig, istället för bara ett par trosor. Jag kan som jag sa lätt tänka mig att göra en seriös intervju med dom men känner bara inte för att posera utmanande i minimal bikini eller ännu naknare. Så sorry boys, den enda som kommer få se mig toppless är den kille som lyckas vinna mitt hjärta :) Thats it, sen skiter jag i vad folk tycker om den saken:)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Alexandra säger:

Bra där Anna! :)

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:22:45
Bettan säger:

Jag förstår precis hur du tänker o jag tycker det är coolt att du tackar nej till utvik:) Inte många tjejer som skulle göra det idag, om dom fick erbjudandet...du är grymt cool, och du verkar vara en himla härlig tjej:) Har du jobbat på simhallen förut? för jag tror jag sett dig där ett par gånger:)

Hejar på dig i Robinson, hoppas du går långt:D

Många kramar

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:26:13
URL - http://roseofdespair.bloggspace.se
isabella l . säger:

Kolla gärna in min blogg ;)

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:26:31
URL - http://issaah.blogg.se/
Elin säger:

kanon tjejen!!

Vad kör du med för parfym?

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:27:30
anna säger:

Så himla bra skrivet! Precis som du tänker, skulle jag också tänka om saken. Det är ju stor skillnad på bikinibilder och bikinibilder. :)Så strongt av dig att säga ifrån också, men det måste man väl göra när man blir mer offentlig för att framställas på ett rättvist sätt. Du kommer gå långt du!

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:30:51
URL - http://frokenannas.blogg.se/
Felicia säger:

Skit bra att du tackade nej till det! ^^

Btw: Länken till tidningen funkar inte >;

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:34:24
Elin säger:

Klart du ska välja själv över vad du gör och inte vill göra, men det vet du redan att jag tycker! :)Vad har du för dig idag då? Miss you sis!! puss puss puss

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:40:53
URL - http://ellee.devote.se
Anna Lundh - SVARAR på frågor säger:

Bettan:

- ja jag har jobbat på simhallen flera år som vikarie:)Elin:

- Jag använder Fizzy, nyaste Escada och Britney Spears (den rosa). Växlar lite mellan dessa :) gillar söta parfymer.Felicia:

- Nu funkar länken igen, har fixat de :)

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:41:16
URL - http://annalundh.se
Mia säger:

Absolut, det är ju din kropp och ditt liv, du måste ju få ha vilken åsikt du vill om vad du kan tänka dig att göra!! Folk är urdumma som tror att de kan tycka till om vad du tycker!! Bra rutet (skrivet) av dig tycker jag!

Kommenterat - 2009-05-06 / 13:43:41
URL - http://fredthevov.blogg.se/
Linda säger:

tönt han som pratar i finest news.. :S

Och du gör som du vill men jag tycker du gjorde rätt! :)

Kommenterat - 2009-05-06 / 14:00:10
Elin säger:

Är hemma och kurerar mig idag, men är nog fit for fight imorgon igen :P Åker du imorgon eller på fredag? :) puss sis

Kommenterat - 2009-05-06 / 14:01:30
URL - http://ellee.devote.se
Fredrik säger:

bra det :) du är en förebild!

Kommenterat - 2009-05-06 / 14:46:19
URL - http://fraddyboy.blogg.se/
Amanda säger:

Du är riktigt modig som vågar stå på dig själv! Riktigt bra sagt och skrivit, ingen annan ska bestämma om vad du ska göra eller inte göra! :)Hejar på dig!

Kramar, Amanda

Kommenterat - 2009-05-06 / 14:46:51
URL - http://momos.blogg.se/
angelica säger:

Helt rätt, stå på dej anna! Det är just att du står fast vid beslut som det här som gör dej till en bra förebild :)

Kommenterat - 2009-05-06 / 14:53:46
URL - http://cockblocker.blogg.se/
Andre säger:

Bra gjort Anna, tycker att Slitz ska vara nöjda med det dem såg av dig på Robinson. Läst din blogg nu sen jag såg dig på Robinson. Man är allt lite spänt vad som kommer att hända nästa avsnitt av Robinson. Iaf skriv mer om dig här på bloggen. Ha en bra dag Anna / mvh Andre

Kommenterat - 2009-05-06 / 14:59:11
Tobias säger:

Tycker att du gör helt rätt ang. utvik!

Det känns lite som att skämma ut sig själv fakist.Good job girl!Kram

Tobias

Kommenterat - 2009-05-06 / 15:10:29
URL - http://thevisitor.blogg.se/
Lona säger:

man ska inte vika ut sig på det viset.

du har helt rätt i det du säger! man blir bara dumt stämplad sen!

Kommenterat - 2009-05-06 / 15:19:42
URL - http://lonatrogen.blogg.se/
AlexandraH säger:

det kommer säkert att skvallras väldigt mycket dig nu i skvaller-tidningar eftersom att du ser så bra ut. Mycket i de elaka kommentarer du får handlar bara om avundsjuka. Men jag tycker det är grymt bra att du inte ställer upp i någonting sånt och blir stämplad :)

Kändis-mamman i ensam mamma söker gör tillexempel allting för att fortsätta visas i media.

Kommenterat - 2009-05-06 / 15:26:33
URL - http://minialex.blogg.se/
Nemo säger:

Baby. Fredagen passar rätt bra. Hör av dig så fort du vet vilken tid du kan ses :) Jag jobbar till 16.00 både Torsdag och Fredag men är free as a bird efter det :) Puss

Kommenterat - 2009-05-06 / 15:32:55
URL - http://nemo.blogg.se/
Christian säger:

Jag vet inte var någonstans du har fått kritik för var du ställer dig i denna frågan, det måste bara vara av avundsjuka tjejer vars högsta önskan är att vika ut sig i slitz för att få några sorgliga år på Stureplan.Det finns inte många killar med något innanför pannbenet som beundrar en tjej som viker ut sig i slitz. Istället gillar man spontanitet och utstrålning i vilken hela din personlighet skildrar ärlighet och du verkar hittils ha lyckats fantastiskt bra att behålla båda fötterna på jorden.Jag hoppas bara det förblir så! För din karriär lär gå spikrakt uppåt nu efter Robinson där du säkerligen kommer att få medverka i både det ena och det andra programmet. Det är lätt att skapa ett ego efter ett tag när man har framgång och sakta men säkert anser sig lite viktigare än andra (jag vet av egna erfarenheter) men du om någon kommer nog att klara det galant!Kommenterat - 2009-05-06 / 15:36:08
SARA säger:

Hej,

skulle vara intressant att höra din syn på plastikoperationer (tex silikonbröst) och relaterat till självkänsla och hur du ser på att unga tjejer kanske vill ha det då de ser det på kändisar etc? Tacksam för svar !

Kommenterat - 2009-05-06 / 15:53:43
novembersara säger:

HAHAHAHA! Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag ser han Shire. "Synd bara att hon inte tänkte på det för några veckor sen när hon visade badmode i aftonbladet". Aftonbladet, slitz, slitz, aftonbladet? Ja men absolut, det är ju verkligen samma sak. Vem läser slitz? Vem läser aftonbladet? Och vad står slitz för? Bingo Rimér med 3 storbystade damer runt halsen tänker jag på det första jag gör. Det ringer inte riktigt samma klocka när jag tänker på aftonbladet. Herregud, vad folk ska ta varandra på orden. Det är skillnad att visa upp badmode för människor som är intresserade utav att hitta rätt bikini än att visa upp en nästintill obefintlig bikini i en tidning som läses utav trånande män. Herregud, vart fan är världen påväg? Nej, Anna, du får nog hålla dig inne i sommar, jag menar nu när du sagt att du inte vill visa upp dig i bikini är det ju dubbelmoral i att bada och sola på stranden (ironi). Så jävla fel utav dom, och så jävla rätt utav dig.You go girl!

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:16:41
URL - http://novembersara.blogg.se/
Stefan säger:

Hej.

Tycker verkligen att det du gjort är starkt, tror ingen skulle gillat dej mer för att du vek ut dej:P men skulle ändå vilja veta vad för slags pengar det handlar om. Har du blivit erbjuden en viss summa för sådana där bilder?

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:20:14
emma härnqvist/perfektion säger:

bra val.

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:20:21
URL - http://perfektion.blogg.se/
emma härnqvist/perfektion säger:

har man väl gjort ett "första utvik" så tror jag att man har stämpeln sen. oavsett hur man egentligen är. kollar bara på tone..

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:20:54
URL - http://perfektion.blogg.se/
Hanna säger:

Hejsan.

Brukar läsa din blogg ibland och även kommentarerna.

Du berättar själv att du får en hel del kritik, dock har jag inte uppfattat något sådant i dina kommentarer här på bloggen. Är det för att du får kritiken på annat vis eler tar du bort vissa kommentarer?

Mvh Hanna

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:31:16
URL - http://hellyeeah.blogg.se/
Jaanet säger:

Du är verkligen bättre än så och finare än slitztjejerna så du gör så rätt! Och att folk ens kan jämföra med Aftonbladet-bilderna är ju bara löjligt. Bikinimode som ser hur snyggt och stilfullt busigt ut som helst! Vilken 13åring som helst kan kolla de bilderna utan att få en skev syn på något.. så himla fånigt. Bikini visar sig ju alla i om sommaren! Det beror ju helt på hur det är gjort. Låt det rinna av dig! Avundsjuka :)

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:43:45
URL - http://janeteklund.blogg.se/
jennihfer säger:

hej anna ! hur var det egentligen på robinsson , du sitter väl och tittar på tvn eftersom det är inspelat ? det är väl inte likadant på tvn som i verkligeheten ? skulle vara tacksam för svar :D

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:53:28
URL - http://jennihfer.blogg.se/
Andreas säger:

Stå på dig, alla har rätt till ett eget val och liv. Synd att alla inte verkar tycka det. Och du, du var riktigt stilig i balklänningen. ;)

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:55:33
URL - http://andreasnikanor.blogg.se/
J säger:

Stå på dig Anna. Bara du bestämmer över dig själv. Det betyder inte att det är fel på andra som gör som dom vill, eller hur. Bara man respekterar varandra. Jag tror alla förstår att du tänker så. Det finns inga genvägar till det man vill uppnå heller. Jag visste att du skulle klara det.

Kommenterat - 2009-05-06 / 16:57:34
Maria säger:

Mycket bra skrivet och tycker du är tuff som står på dig! Du är så ödmjuk att man nästan inte tror sina ögon emn har alltid tyckt du verkat vara en snäll och bra tjej. Kommer ihåg när jag började springa med ifk mora (pallade dock bara två eller tre gånger), redan då var jag avundsjuk på dig för du var så trevlig coh sprang så snabbt, haha. (Du kommer säkert inte ihåg mig, jag var liten och extremt smal på den tiden. Och väldigt, väldigt blyg. Till skillnad mot nu). Stor kram!

Kommenterat - 2009-05-06 / 17:06:15
URL - http://amarialarsson.blogg.se/
Robban säger:

Du är grym! Jag ser dig inte som en slitz-tjej utan som Anna! Anna Lundh:)! Önskar dig all välgång livet!

Kommenterat - 2009-05-06 / 18:33:09
Sussi säger:

Hej Anna! Jag tycker verkligen att det var ett klockt val! Alla som plåtar sig ser så "porriga" och dumma ut. Det tycker jag verkligen är avskyvärt. Det viktigaste är att man följer sitt hjärta och gör sllt för vad man själv känner och inte vad alla andra tycker.Kramar / din Sussi:) (från kupolen)hoppas du svarar<3

Kommenterat - 2009-05-06 / 18:42:14
URL - http://susannejohansson.blogg.se/
Anonym säger:

Jag blir genuint glad av att läsa om ditt val att inte ställa upp på bilderna. Mkt bra Anna! //Pete

Kommenterat - 2009-05-06 / 18:44:12
ida säger:

annna jag gillar dig

Kommenterat - 2009-05-06 / 18:45:21
URL - http://iorida.blogg.se/
Elin [ n e v n a r i e n ] säger:

Du är en bra tjej, Anna.

Och vi har inget som helst med att göra ifall du vill vika ut dig eller ej.. förstår inte varför folk blir så till sig, det är väl bara att inse att du inte vill?

Kommenterat - 2009-05-06 / 19:13:26
URL - http://nevnarien.se/
Jre säger:

Vika ut sig känns jävligt 90tal :)

Kommenterat - 2009-05-06 / 19:22:38
SaraW säger:

Bra Anna!

Kommenterat - 2009-05-06 / 19:47:14
Husan säger:

Bra att du står på dig. Det är din kropp o ditt val.

Ingen annan har med det att göra.

Kommenterat - 2009-05-06 / 20:03:24
URL - http://husan68.blogspot.com/
Elvira säger:

Jag tycker det är väldigt bra gjort och av dig! Självklart är det inte samma sak att göra bikinimode och att vika ut sig i Slitz, och jag tycker du är beundransvärd som vågar stå på dig.

Kommenterat - 2009-05-06 / 20:05:25
URL - http://elviral.blogg.se/
Josefin säger:

Hej!

Personligen tycker jag att det är lite synd att du inte vill vara med i slitz för jag hade då verkligen köpt tidningen! Men du är ball ändå för du gör precis som du vill och känner för och det är bra :)

Ha det gött snygging!

Kommenterat - 2009-05-06 / 20:08:48
Erik säger:

Helt rätt Anna, du imponerar!

Det är ju lite märkligt att det du säger ens ska behöva sägas. Sen när blev utvik normen för normalt beteende?Vem tror förresten den där muppen på Finest att han är, Sveriges Perez Hilton? Tur att du inte flyttade bloggen dit, eller hur?

Kommenterat - 2009-05-06 / 20:58:42
Anonym säger:

Bra gjort tjejen, jag skulle heller aldrig vilja vara med i en runkblaska. Och vadå "missa sin chans att bli stor", alla vill som val ar inte bli kanda för sin röv eller sina bröst...

Kommenterat - 2009-05-06 / 21:42:20
URL - http://livetparanchen.blogg.se/
Nina säger:

Tycker du gör rätt i att stå emot!

:)

Måste bara få fråga hur många dagar hela robinson tävlingen var?
Hejar på dig:) ha de braa /NINA

Kommenterat - 2009-05-06 / 22:06:31
URL - http://nijnas.blogg.se/
Anya säger:

Jävligt smart skrivet och jag tycker att det är bra att du inte åker i "bimbofällan" utan faktiskt vet vad du vill/inte vill förmedla med dig själv. Grymt!

Kommenterat - 2009-05-06 / 22:08:24
URL - http://anya.webblogg.se/
Fredy säger:

Tummen upp för ditt NEJ..Förresten, lust att ge mig lite hints om vem som åker ut på lördag då :)?

Hare..

Kommenterat - 2009-05-06 / 22:56:30
URL - http://www.onedee.se
Therese Turesson säger:

Du tänker rätt, enligt min åsikt. Man behöver väl inte posera halvnaken inför hela svenska folket? Det är inte därifrån man bör bli känd eller populär. Det är som du säger, den som ska se ens kropp är den som står en allra värmst om hjärtat.

Kommenterat - 2009-05-06 / 23:19:45
URL - http://thereseturesson.blogg.se/
Puttz säger:

Nice bruden !! Stå på dig tycker det är jävligt starkt, den killen som får dig har nog den góaste och bästa tjej man kan ha :)Har du msn? ;)//MVH Puttz ..

PS: Svara på mail så inte alla dessa snuskiga medior får reda på den ;) ironi

Kommenterat - 2009-05-07 / 02:05:02
Sarah säger:

Gött!

Gör som du själv känner! :)

Kommenterat - 2009-05-07 / 07:56:42
Anonym säger:

Såna som dig kommer att komma långt i livet! Du förtjänar verkligen en bra kille och bra barn!Creds till dig i framtiden! Du kommer att komma långt!

Kommenterat - 2009-05-07 / 07:59:17
/L. säger:

Det är helt bisarrt att du ska behöva sitta och försvara dig på det här sättet. Men you go girl!

Kommenterat - 2009-05-07 / 08:32:49
URL - http://www.0taxidermy0.blogspot.com
Skolsköterska säger:

BRA ANNA, fortsätt så här!!

Om man jämför med "bimbos" som t.ex Rosing så tackar vi för att det

äntligen finns en tjej som tänker till före och vill vara en förebild för unga tjejer och visa upp en sund livsstil! Lycka till och var rädd om dig:)Kommenterat - 2009-05-07 / 08:39:05
Dixi säger:

Jag tycker det är löjligt av folk att dom blir så uppröda, vadå din livs chans? Det skulle jag sagt om det va Playboy, de svenska herrtidningarna suger som in i helvete. Det är bara fail people som viker ut sig där för dom tror att dom kommer lyckas men det kommer dom verkligen inte. Säg något istället när Playboy knackar på dörren!

Kommenterat - 2009-05-07 / 09:03:07
URL - http://barbiedramaqueen.blogg.se/
John säger:

Ciao,Bra val (synd för oss dock ;-) ),Ps. Dalarna är himmelskt!

Kommenterat - 2009-05-07 / 09:28:01
floria säger:

Du har verkligen en poäng, härligt med unga tjejer som står på sig! Så skönt med snygga tjejer som också är bra förebilder.

Kommenterat - 2009-05-07 / 09:46:24
URL - http://floria.blogg.se/
Emma säger:

FAN VA BRA DU ÄR ANNA :)du är så klok och rolig!

Kommenterat - 2009-05-07 / 09:51:42
URL - http://eemmee.blogg.se/
lillis säger:

Alla vill ju bara skriva! "robinson anna i nakenchock" säljer nog bra!Men du är klok du :)

Kommenterat - 2009-05-07 / 10:15:18
URL - http://frulillis.blogspot.com/
Anonym säger:

Det står mycket om dej i tidningar & sånt nu för tiden (=

Kommenterat - 2009-05-07 / 10:59:36
URL - http://princessbling.blogg.se/
Anders säger:

Härligt Anna! :D Du blir bara bättre o bättre! Lycka till nu! ;)

Kommenterat - 2009-05-07 / 12:02:54
minny säger:

nej anna nu gjorde du helt fel, som kändis har hela svenska folket med att göra vad du gör, helst bestämma åt dig.. och klart du kommer bli hur känd som helst, vore grymt bra för din karriär med billiga bilder som karlarna kan runka till.. hör du ironin?

du väljer själv.. den rätten äger du, ingen annan har rätt att bestämma vad du ska göra och tracka ner på dina beslut..

dina val gör dig genuin<3

Kommenterat - 2009-05-07 / 13:03:53
stina säger:

Jävligt bra skrivet!Bevisar att du är en själsäker och trygg tjej med bra själkänsla som inte behöver mer bekräftelse.

Du ser snygg och fräsch ut, alldaglig och naturlig, och du behöver verkligen inte vika ut dig för att få ska få upp ögonen för dig.Du har gått i bikini, varit skitig soma fan, fet i håret osv. och alla tycker ändå att du är skitsnygg!

Tror det är bekräftelse nog va? ;)Du och din familj kan vara stolta över att du inte faller för mycket för uppmärksamheten och förslagen som ragglar in över dig nu efter robinson!Jag tycker du är en riktigt bra förebild helt enkelt!Ha det toppen!

Kram

Kommenterat - 2009-05-07 / 13:33:13
URL - http://stinasohlberg.blogg.se/
MALIN säger:

ÅÅH DU ÄR SÅ GRYM ANNA! FORTSÄTT SÅ! DET BORDE FINNAS FLER SÅNNA SOM DU! DU ÄR BÄST! PUSS&KRAM

Kommenterat - 2009-05-07 / 15:39:06
Hanna säger:

Bra Anna! Skit i vad alla andra säger o tkr, kör ditt egna race för det gör du bäst!!! :)

Kommenterat - 2009-05-07 / 18:00:10
URL - http://lifeinaglasshouse.devote.se
Poppe säger:

Lätt att du kommer att vara en av Top 1 av Sveriges snyggaste tjejer=). Det är ju helt klart. En dalkullor är då dem snyggaste tjejer som finns=)

Kommenterat - 2009-05-07 / 22:49:20
URL - http://poppe.blogg.se/
Johanna säger:

You go girl! :)

Kommenterat - 2009-05-08 / 09:41:26
URL - http://blogg.passagen.se/johanne
Mio säger:

Hur kan man inte förstå att det är skillnad på olika tidningar och olika bilder?Jag är naken i duschen, betyder inte att jag tänker vara naken ute i regnet...

Kommenterat - 2009-05-08 / 23:35:58
Johan säger:

Vad skön du är! Jag uppfattar dig som genuin och äkta. Det är befriande att du som snygg ung robinson-tjej kan visa skinn på näsan och inte automatiskt falla in i schablonen. Rock on! Och så är du ju från Dalarna också! ;-)

Kommenterat - 2009-05-09 / 11:50:40
Elin säger:

Du är bäst!

Kommenterat - 2009-05-09 / 21:39:05
Lisa säger:

jag tycker att det är jävligt coolt av dig att du håller fast vid din moral fastän du blivit känd. du är en jättebra förebild för unga tjejer. you go, girl!

Kommenterat - 2009-05-09 / 23:42:15
Gustaf säger:

Ont om killar som kommenterar här. De flesta verkar vara tjejer.Allright. Jag tycker du gör helt rätt i att tacka nej till Slitz. Du behåller din värdighet.

Men bli nu för allt i världen ingen Britney Spears, som efter några år faller för frestelsen och slår över totalt. Stå kvar vid din övertygelse!Hälsningar en som lite avundas din blivande kille!

/Gustaf

Kommenterat - 2009-05-10 / 00:02:20
M a t i l d a säger:

Fruktansvärt bra gjort. Jag älskar dig för detta inlägget ;)http://saidanddone.blogg.se

Kommenterat - 2009-05-11 / 09:57:21
URL - http://saidanddone.blogg.se/
Maria säger:

Tror du inte att silikonbröst ger mer fel bild och dåligt självförtroende till ungdomar än vad retuschering gör? (apropå intervjun)

Kommenterat - 2009-05-11 / 16:20:23
karolina säger:

Grymt bra tjejen!!! Jag håller med dig!

Kommenterat - 2009-05-17 / 17:43:47
URL - http://karronilsson.blogg.se/
Ellen säger:

Woho! Äntligen en tjej som vågar stå emot:). Älskar dig för det här inlägget! DU är fantastisk!

Kommenterat - 2009-05-22 / 23:19:49
Pierre säger:

Du är snygg =)

Kommenterat - 2009-10-19 / 12:15:24
Mig säger:

Tycker inte man ska behöva motivera varför man inte ställer upp i Slitz då den absoluta medparten av befolkningen uppenbarligen inte gör det.

Kommenterat - 2010-10-23 / 23:57:19
URL - http://www.advokatstockholm.com/bolagsratt/
Nisse säger:

Bra att stå på sig!

Kommenterat - 2011-10-15 / 18:36:58
URL - http://www.advokatstockholm.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: