Såå fiiiiint =)

2009-05-15 / 20:36:14

Emilia kom in till mig och gav mig en teckning som föreställer när jag plockar blommor i solen på min resa jag ska göra nu ;) haha.
Sååå söööt hon är min toss ;) 

Har upptäckt igen att jag fortfarande är lite smådålig på det där med att svara på allt ni undrar på mail och i kommentarer ni ställer.

Men ska ta upp två väldigt vanliga frågor jag får på mail just nu.

Hur har du gjort för att få den hårfärg du har? Vilka produkter använder du till håret?
Svar: Den hårfärg jag har nu ligger väldigt nära min naturliga. När jag väl färgar så brukar jag först ha i någon ljusbrun/guld i håret och sedan slinga med ljusa slingor. Till håret använder jag inga speciella produkter, bara vanligt schampoo och balsam. Fast istället för hårspray när jag fixar volym i håret änvänder jag "Dust-it" eller va de heter ;)

Jag ska söka till Robinson, vad har du för tips man ska skriva i sitt brev för att lättare bli antagen? Och om man kommer med vad ska man tänka på då?
Svar: Brevet borde nog vara väldigt personligt. Har tyvärr inte mitt brev kvar. Men tänk ut vad det är för egenskaper du har som gör dig unik och lyft fram dom. Förklara varför de borde ta med dig i Robinson och hur du skulel gått till väga för att vinna. Lite svårt att säga till andra vad man ska skriva eftersom alla peroner som kom med i år verkligen formulerade sig på väldigt olika vis. Men den röda tråden hos oss var nog att vi alla framstod som riktigt envisa och fulla med kämparglöd. 
  om du sedan blir uttagen att vara emd i Robinson så är det viktigaste ÄT UPP DIG FLERA KILO innan! Det felet gjorde jag, att jag inte åt upp mig tillräckligt utan bara nått enstaka kilo. Man rasar otroligt mycket i vikt redan första veckorna. Sen ska du vara beredd på ALLT, det blir aldrig som man tänkt sig =) 

Ska packa lite nu inför resan..

...en sak till "Maria, Gwen & Diva" yes Amos är en schäfer, en gaaammal gubbe numera ;)
    

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Tobias Paulsson säger:

Hej

Jag har 4 frågor.

1. Brukar du gå på gym och i så fall brukar du då använda balansboll?

2. Är gammal är Amos?

3. Har du kort eller idolkort på dig som du kan skicka till mig?

Och 4. Jag har en dröm om att få träffa dig i Ängelholm en helg går det?

MVH Tobias

Kommenterat - 2009-05-15 / 21:26:31
Emms säger:

Du tänker inte säga vart du ska åka coh med vem eller?

Kommenterat - 2009-05-15 / 22:41:22
Jim säger:

Att du inte hinner med att svara på alla frågor och kommentarer just nu är väl något som folk bör ha förståelse för tycker jag. Skulle man sen få ett svar så är det ju bara en bonus =)

Kommenterat - 2009-05-15 / 22:52:58
URL - http://www.metrobloggen.se/cc
Anneli säger:

Hej Anna!

Jag blev besviken när ni röstade ut Angela för jag tyckte att hon var en överlevare (vilket Robinson går ut på) Hon och Jarmo.Tycker visserligen att du verkar vara en väldigt goo tjej, sympatisk och med de rätta åsikterna. Men jag såg dig inte som en vinnare i ett överlevnadsprogram. Har förstått att det är du som kommer att vinna och vill säga grattis till vinsten.När var ni på Fillipinerna? Det har ju gått några månader sen, men exakt när åkte ni ner dit?

Hoppas att du vill svara på frågan.Kram Anneli

Kommenterat - 2009-05-15 / 23:35:54
Tobias säger:

jag ska skicka mitt brev på måndag :D du håller väl tummarna för mig? ;)

Kommenterat - 2009-05-16 / 00:52:02
URL - http://grymtroligperson.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: