Lite om kvällens program..

2009-05-16 / 22:16:02
Första lördagen på väldigt länge som jag satt och såg Robinson tillsammans med familjen. Fröken Lindeberg kom och såg programmet här hemma också;)

Gu va vi skrattade här hemma åt Blommans *Pling pling pling superstar*. En sak som är lite trist att de inte visade i kvällens program, var att när vi var där i geggaträsket och letade musslor så lyckades jag fånga en fisk i gegga-vattnet med bara händerna! Är inte de lite överlevnads-poäng till mig där?? ;D Den grillade vi sedan och smaskade i oss med hull och hår tänkte jag precis skriva. Nej men vi tog verkligen tillvara på allt! Jag och Jarmo åt upp fiskskelettet också.


När jag, Jarmo och Nina förlorade "Pristävlingen"  fick vi ett straff, och hamnade i en grotta. Det var som ett berg som var helt ihåligt, och som låg mitt ute i havet.

Jag ser det mer som att vi vann ett pris än att vi fick ett straff. För att få uppleva en sådan äventyrsgrej, att sova över i en grotta i naturreservat under kontrollerade former finns inte ens med i resekatalogerna. Det var en riktigt häftig upplevelse trots att det var väldigt bökigt där bland de vassa stenarna. Vi såg även en stor orm som ringlade in bland stenarna där vi satt. Den sökte sig troligtvis till värmen av elden och våran kroppsvärme. Vi fick reda på att den ormen var dödligt giftig, och att ingen tidigare överlevt ett bett från den. Lite scary faktiskt.

Jag tyckte det var lite fuskigt sen på tävlingen med pinnen som hoppade upp ur bordet. För Lukas är 15 cm längre än mig, så oavsett om vi hade lika snabb reaktion så nådde han upp längre än mig och kunde grabba tag i den där jag inte nådde. Lukas höll med om att det faktiskt var lite fuskigt. Men egentligen spelade det inte så stor roll, för i det skedet av Robinson kände jag inte så starkt behov av att vinna immunitet.

Alla som var kvar nu tyckte jag väldigt mycket om och gör det fortfarande.Det är jobbigt att rösta ut personer man lärt känna, men såna är spelets regler. Ärligt talat så tänkte vi rösta ut Ellenor om Lukas hade vunnit immunitet. Detta just för att det var jag, Nina, Jarmo och Erik som var allierade och sedan var det Lukas och Ellenor. Vi i min allians hade pratat ihop oss och tänkte gå till slutet tillsammans. Men sedan visste vi att vi skulle få lov börja rösta ut varandra, men att det inte skulle få påverka våran vänskap efter spelet. Och hur har det gått med den saken? Jo vi är riktigt bra vänner även idag ;)

Det var bra det som Lukas sa när vi hade röstat ut honom "Jag kände mig arg, men det var inte på personerna som röstat ut mig, utan det var för att spelet inte gick min väg" Han hade insett det där med att det var en tävling.

Sen fick ni en tjuvtitt på nästa program. Jag sitter och gråter huhu.. men varför får ni se nästa vecka.. Nu är vi bara fem kvar, nu börjar allvaret!
 

Ni som missade kvällens program kan se reprisen imorgon Söndag klockan 11.30 tror jag det är. Eller så kan ni se det på webben helt gratis genom att

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Cicci säger:

Nej men så kan du inte skriva.. sitter här å gråter.. Jag blev jätteorolig när jag såg jarmos huvud, mår skitdåligt. Kan du inte bara skriva om allt är okej med honom? hade han mkt ont? Usch.. att dom visade de där..

Kommenterat - 2009-05-16 / 22:24:02
Jenny säger:

Nina hade ju staven fören Blomman, men han drog den ur hennes hand! fuskiii! :D

Kommenterat - 2009-05-16 / 22:54:05
URL - http://jjeennyys.blogg.se/
Wysteriia säger:

Är så ruskigt spännande, jag tror fan du vinner! haha :D

Kommenterat - 2009-05-16 / 23:07:12
URL - http://Wysteriiasblogg.se
Dixi säger:

Antar att det va Lukas som åkte ut? Kunde inte se slutet eftersom ESC började precis där vid pinne saken så jag fick inte ens se vem som vann det ;<

Kommenterat - 2009-05-17 / 00:51:25
URL - http://barbiedramaqueen.blogg.se/
Erina Tomasson säger:

Erat förlorar pris säger du inte finns med i resekatalogerna. När jag var i Thailand i sommras åkte vi ut till flera grottor där det såg likadant innuti. Så nog finns det så man kan åka till, men inte just den som ni besökte kanske :p Lycka till i tävlingen hejjar helt klart på dig eller jarmo. Såg dessvärre lite mörkt ut för Jarmo när man fick se vad som händer nästa veckan, det var ju blod i hela ansiktet på stackarna. Ha en fin kväll!P.S Ska göra mig ett försök att söka in till nästa Robinsson, har du nått tipps på vad man bör ta med i brevet man skriver ? D.S

Kommenterat - 2009-05-17 / 01:01:46
URL - http://www.metrobloggen.se/minlya
Sabbi, mitt liv innan USA säger:

jag tänkte precis skriva som "Cicci" skrivit, jag mår skitilla nu efter att ha sett den lilla snutten på jarmo när han ramlar, började gråta t.o.m. :( såg ut som att det var jätte allvarligt och som han skrek av smärta med :( vet ju att allt är bra med honom nu eftersom man sett bilder och så i din blogg men fyfarao, stackars jarmo :(

Kommenterat - 2009-05-17 / 01:16:49
URL - http://sabbi.webblogg.se/
Tobias säger:

Du var grym i kvällens program i alla fall och jag börjar tro att du vinner ;)

Kommenterat - 2009-05-17 / 01:18:06
URL - http://grymtroligperson.blogg.se/
Therese Turesson säger:

Ja, man fick en klump i halsen bara av att se vad som händer nästa vecka. Fy fan! :(

Kommenterat - 2009-05-17 / 01:20:37
URL - http://thereseturesson.blogg.se/
bella säger:

anna, du är grym! jag tokälskar årets avsnitt! kan inte bärga mig tills nästa! (fasen, det är ju en hel vecka kvar!) läskigt med jarmo där i slutet...tack för en bra blogg!

Kommenterat - 2009-05-17 / 02:11:01
URL - http://ballabellas.blogg.se/
C säger:

Klart att du vinner. Helt övertygad om det :) Gogo Anna.

Kommenterat - 2009-05-17 / 03:51:14
Olivia säger:

Haha jag satt också och skratta jättemycket åt blommans system med att säja pling pling.. pling pling superstar haha.P.S Hejar på dig i robinsson.. :D

Kommenterat - 2009-05-17 / 09:43:17
URL - http://hnriksson.blogg.se/
zia säger:

tyckte det var ganska tråkigt att Lukas åkte ut... han verkar vara en riktigt bra kille. men nu när han åkte hoppas jag att du eller erik vinner for sure! :D

Kommenterat - 2009-05-17 / 11:47:06
Andreas Fagerström säger:

Anna,anna. Nu känns det lite som du avslöjar hur slutspurten i robinson kommer se ut. Att Ellenore ryker i nästa avsnitt känns ju ganska säkert. Sedan är jag inte säker, men jag tror nog på dig och Blomman i final. Den som vinner där får väl en halv miljon kronor att, vad vet jag...åka till vegas med kanske ? ;) Observera att detta bara är en chansning. Håller på dig ! även fast jag tappade spänningen lite nu pga det du skrev ;/ Haha !

Kommenterat - 2009-05-17 / 22:52:31
URL - http://afagerstroem.blogg.se/
Bobby Johnsson säger:

Om du skulle vinna tävlingen så kan dom lägga ner programet. Varken du eller nina kan väll inte ens göra eld.

Kommenterat - 2009-05-18 / 01:51:26
Anonym säger:

VAD HÄNDER MED JARMO SÄG INNAM JAG DÖR !!!!!!!! berätta snälla rara ,

Kommenterat - 2009-05-18 / 11:59:20
felicia säger:

gud, det måste var varit en upplevelse :)

jag hejjar faktiskt på dig i robinsson, (aa) :)

Kommenterat - 2009-05-18 / 16:44:19
URL - http://ffeliicia.blogg.se/
Filippa säger:

Man såg ju att Jarmo var helt blodig eller något nästa vecka. Ush! Det såg jätteläskigt ut, hoppas att det inte var så illa som det såg ut. :(

Kommenterat - 2009-05-18 / 16:53:35
URL - http://badfiorna.blogg.se/
Annie säger:

Tyckte det var så hemskt det där med Jarmo. Det man fick se när han låg och skrek i smärta. Gillar verkligen honom. Du och han är mina favoriter:P kul att du har en blogg:)

Kommenterat - 2009-05-18 / 21:48:04
URL - http://redhotannie.blogg.se/
Sophia säger:

Vad coolt att du fångade en fisk med händerna! Heja heja! =)Ha de så bra// Sophia

Kommenterat - 2009-05-18 / 22:08:07
URL - http://systersophia.blogg.se/
Havis säger:

Oj, jag råkade bara hamna på din blogg och vill då passa på att säga att jag håller på dig!!!

Kommenterat - 2009-05-19 / 01:34:52
URL - http://hobbydesign.blogg.se/
Amanda säger:

Riktigt läskigt det som hände Jarmo! Fy sjutton! :o(

Kommenterat - 2009-05-19 / 17:45:27
URL - http://creyla.blogg.se/
belle säger:

Skulle ju lungt vilja se dig fånga fisk med händerna! true survival yes indeed :)

Kommenterat - 2009-05-23 / 21:31:01
URL - http://bellen.devote.se
Evelina säger:

Jag tyckte det var jätte kul när ni letade ostron och ni brukade säga pling, pling,pling superstar och det där, haha. =)

Kommenterat - 2009-06-02 / 22:33:44
URL - http://evelinaronnback.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: