Lååång bilfärd...

2009-05-10 / 22:18:33


Var dödstrött hela resan hem. Nina smygfotade när jag sov. Vilken helg alltså, haha, alla intryck, allt snack och så mycket chockerande saker som hände som får stanna där nere. Ujujuj är inte van vid det här tempot hemma i mitt kära Dalarna.
På vägen hem stannade vi till och fikade på Donken. Så himla roligt vad folk tittade, putta på  varann, hörde våra namn sägas och massa tisslade och tasslade när de såg både mig Nina och Jarmo klampa in där. Helt otroligt vad ett tv-program kan göra. Frän känsla! Efter en lång bilresa på många timmar mellalandar jag i Stockholm inatt. Smärtan i låret blir bara värre och värre, kan knappt gå på benet längre. Borde skaffa mig en käpp om jag stappla runt i stan innan jag tar tåget hem till Mora. Har ju en del grejer jag måste inhandla.

Ska borsta tänderna nu sen krypa ner i sängen så får vi se om jag orkar med mer dator eller om jag slocknar direkt. Lovar er iallafall en utförligare beskrivning om helgen med fler bilder och även film, och en analys av senaste Robinsonprogrammet. Allt kommer inom kort....

En lite lustig sak jag måste tillägga är att de få negativa kommentarerna (de som inte riktigt insett att Robinson var en tävling, ett spel en lek) som jag får är nästan alla "anonyma", haha vad konstigt =) någon som inte törs stå för sin åsikt? och kollar man sedan ip-adressen så verkar det som samma människa suttit och kommenterat flera flera gånger och även hållt med "sig själv" för att det ska se ut som fler tycker likadant... hahah  =) lite gulligt du lägger ner så mkt energi på mig;)

Sov sött underbarlingar^^

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Marcus säger:

Sov så sött. :)

Kommenterat - 2009-05-10 / 22:24:05
URL - http://blogg.aftonbladet.se/11811
Christer säger:

Hej! Tyckte det var en kul vändning i programmet, man nande att nåt var på G. Men det var en riktig kovändning. ni gjorde det med flaggan i topp.Lycka till

Kommenterat - 2009-05-10 / 22:34:01
CARRO säger:

vart har du köpt din cardigan? jöttefin iaf... kram

Kommenterat - 2009-05-10 / 22:53:55
URL - http://carolinewahlsten.blogg.se/
Sofia säger:

Kom igen nu Anna! Det är 6 deltagare kvar varav 5 gillar jag, ellinor borde åka ut! Blomman, Jarmo och Lukas verkar vara riktigt härliga killar och du och Nina äger! Spelar ingen roll vem som vinner av er 5, men har ett litet extra hopp om att du tar hem vinsten! Heja, heja heja! :D

Kommenterat - 2009-05-10 / 22:58:06
Rickard säger:

lika söt när du sover... och inte en gnutta dräggel eller;)

Kommenterat - 2009-05-10 / 22:58:13
Jonas säger:

Hey:) Tänkte meddela att jag håller på dig:) Och måste fråga, du kommer från Mora? Känner du till lilla torrvål strax utanför Orsa? Sjukt litet ställe men hur som helst, brukar hålla till där ca 2 veckor varje sommar(och åker då in till Mora om dagarna:P)

Kanske ser dig där i sommar om du inte är allt för "kändisstämplad" Dvs riktigt svår att få en skymt av:P Får väl se om du har tid/ork att svara på dethär;) Kommentera senaste inlägget i min blogg bara:P

Mvh J

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:03:28
URL - http://blomstedt.blogg.se/
Tova säger:

Hejar på dig Anna!! Du gjorde helt rätt i att rösta ut Angela, det är ju en tävling och man måste vara smart! allt håller inte, hon får förstå det. Kul att ni inte bråkar om det iallafall.Heja Heja!!

Kram!!

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:10:08
Sofie säger:

Störigt med de tråkiga kommentarerna =/Såg förresten Raffe idag på ikea i Malmö, gud vad han såg macho ut :PSå fort serien har gått, känns som det var igår man började titta på programmet. Nu vill jag att Lucas och Ellinor ska ut. Du, Nina och Erik är ju bäst. Men du Anna, nu är det väl snart dax att vinna en tävling??Har du färgat hår på dessa senaste bilderna? Får man fråga vilken nyans du har? Den är riktigt fin faktiskt.Ha en bra vecka!

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:17:29
URL - http://finaflinga.blogspot.com/
Kurt säger:

En lite lustig sak jag måste tillägga är att de få negativa kommentarerna (de som inte riktigt insett att Robinson var en tävling, ett spel en lek) som jag får är nästan alla "anonyma", haha vad konstigt =) någon som inte törs stå för sin åsikt? och kollar man sedan ip-adressen så verkar det som samma människa suttit och kommenterat flera flera gånger och även hållt med "sig själv" för att det ska se ut som fler tycker likadant... hahah =) lite gulligt du lägger ner så mkt energi på mig;)

Kommentar: Du säger att du kollar ip adresser. Du har aldrig tänkt tanken att en och samma familj kan använda samma dator! Och anonym eller inte, vad har det för betydelse om jag skriver ut min e-mail adress eller namn vid kommentaren. Har du en blogg får du tåla att folk tycker saker och ting. Robinson är ju bara en lek! "Har man gett sig in i leken får man leken tåla". Men det gäller kanske bara Angela och inte dig.

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:23:14
emma härnqvist/perfektion säger:

haha ja man slutar aldrig att förvånas över människor. sov så gott!

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:41:49
URL - http://perfektion.blogg.se/
Johan säger:

Kurt .. fan va negativ du är.Ett tips Anna skaffa dig ett par kryckor annars kommer det att göra ont längre.

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:47:16
URL - http://www.myspace.com/theswedishcowards
Anna Lundh -SVARAR säger:

Svar:CARRO:

- Jag har köpt den på Sisters i Sthlm;) kramSofi:

- jo kanske borde ta och vinna en snart då för din skull ;) Det var väldigt längesen jag gjorde någonting åt mitt hår. Men när jag tnar brukar jag ha typ ljusbrun med ljusa slingor=)kramKurt:

- Komiskt att du också var anonym och inte lämnade några uppgifter efter dig;) Alltså det enda jag påpekade var att det fanns ett sånt övertydligt mönster med de som kommenerade negativt - att INGEN vågade skriva ut någon e-post eller bloggadress.Jag har aldrig sagt jag tycker det är fel att någon kommenterar negativt eller att jag tycker det är jobbigt på något vis =) bara att det var lustigt att ingen kunde stå för sina åsikter =)skrev ju till och med det var gulligt att nån brydde sig så mycket..Men du har helt rätt med att flera i familjen kan ha samma dator. Men lika där, ingen i familjen lämna några uppgifter, varken mamma, farfar, lillasyster eller storebror eller storebrors tjej och alla de som kommenterar från deras dator.. kram!

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:53:18
URL - http://annalundh.se
Anna Lundh -SVARAR säger:

Johan:

-Tack för tipset!!!!

Kommenterat - 2009-05-10 / 23:55:52
URL - http://a
Stoffe säger:

Tjoflöjt. trevlig blogg det här ju! Har aldrig gillat bloggar, vet dock inte varför men :P Kanske för att jag har fått en uppfattning av att bloggare är dryga personer som tror sig vara bättre än andra typ :P . Men denna var riktigt trevlig att läsa och det kommer jag nog fortsätta att göra. Kommre nog slinka in nån kommentar här och där :)Vilken underhållning robinson är ! :D jag och polarna är värsta följarna av programmet.hejjar på dig o Jarmo, men mest på Jarmo! Ta inte illa upp ! :DCiao

Kommenterat - 2009-05-11 / 00:18:33
Sirwan säger:

Hej!

Hoppas ni haft det bra där nere!

Kan tänka mig att det är samma person som är negativ! hahaha väldigt bra sagt, att (kräftarslet?) orkar lägga ner så mycket energi är ju faktist väldigt roligt!

Hoppas Du, Jarmo, Blomman eller Nina vinner! Håller på er!!

Kommenterat - 2009-05-11 / 00:19:02
Sjukt anonym! säger:

Tänkte bara skriva att du är sjukt söt.

Kommenterat - 2009-05-11 / 00:20:09
p säger:

Hej snygging, är du och Jarmo ett par? Ni verkar ju vara väldigt nära så att säga :D Du är så jäkla snygg alltså, ja är lite små kär i dig ;) är du singel?

Kommenterat - 2009-05-11 / 02:08:04
kenneth säger:

Duuh, de är fler som ogillar dig. visst du är söt att titta på, men inte mycket mer. att svika människor du gett löften till, tycker det är väldigt lågt.

Kommenterat - 2009-05-11 / 02:13:54
Ponta säger:

var har du vart hela mitt liv??

Kommenterat - 2009-05-11 / 02:28:18
Amanda säger:

Hej Anna. Måste verkligen hålla med dig om allt. Ett spel är ett spel och går alltid ut på en lek. hehe. Tycker att allt som hände där ska typ stanna där. Men men ha det underbart å vila låret nu :P Kramar + Håller tummarna för dig.

Kommenterat - 2009-05-11 / 08:56:31
URL - http://amandakaarlson.blogg.se/
Anonym säger:

Ville bara säga att du, Nina, Blomman och Jarmo är bäst! Tror till och med det är en tjej som vinner robinson i år. På tiden i så fall. Och smart att rösta ut Angela, gillade henne, men hon är stark och farlig i finalen.Annar bilderna med dig på bilen då ni åker på 2 hjul! Hur länge har du sysslat med det och har du gått ngn grundutb så du vet hur du ska hålla dig kvar utan att falla? Ser läskigt ut!! spec då man vet det gäller sek. :)Hälsningar från en som kollar i Finland!! :)

Kommenterat - 2009-05-11 / 09:16:57
jarmo säger:

Enkel fråga. vi var femton deltagare, tre bloggar som vi kallar 1,2,3 en av dessa bloggare som åkte ut i lördags kan vi kalla för 1. inga namn, men 1 publicerade en jävla massa dynga på sin blogg så att utomstående deltagare som vi kallar 4-10 lackade ur på denna kraftpaket...........o.s.v bloggaren hade lite tarmar kvar i skallen och bad motvilligt om ursäkt för sitt bloggande, men hade inte felat...Vem??????2 sekunder sedan · Kommentera · GillaOgilla

Kommenterat - 2009-05-11 / 09:27:34
Christoffer säger:

Vissa människor kommer alltid att vara negativa mot människor det går bra för, det har med den svenska avundsjukan att göra, ingen ska få vara bättre än nån annan :)Du verkar vara vara en schysst tjej och ditt härliga dalmål är pricken över i:et.

Bryr mig inte så mycket om du vinner Robinson utan hoppas mer att du har det bra i "verkliga" livet :)

Kram

Kommenterat - 2009-05-11 / 10:11:50
diana säger:

visst är det lustigt när dom e anonyma men samma ipadress alltid och ska låtsas vara olika personer.Tror det är nån som är sjukt avensjuk på dig.Bara att skit i dom.Du vet ju bäst själv=))Hoppas du kommer lånt i robinsson..eller det har du ju redan gjort..så hoppas du tar hem skitet=))

Och fan vad vacker du är!!

puss och kra..HEJA HEJA!

Kommenterat - 2009-05-11 / 10:53:09
URL - http://dianaws.blogg.se/
linda säger:

Hej igen Anna!

Nu har jag ångrat mig. Jag har läst Angelas blogg och tycker precis som du att hennes beteende är oerhört barnsligt. Konstigt det där att vissa behöver en person att strö allt sitt hat och sin vrede emot, Nina var egentligen den som svikit Angela allra minst, men trots det får hon all skit. Väldigt märkligt! Jag förstår dig numera, särskilt med tanke på att du och Nina fann varandra och att du även tycker mycket om Jarmo, klart som fan du inte ville rösta ut dem. De man trivs bäst med måste väl ändå vara dem man vill ha med sig på ön längst tid. Yo go girl! puss

Kommenterat - 2009-05-11 / 12:13:52
Elin säger:

Anna<3

Om jag ser dej uppe i dalarna kan jag be om atugraf??

Kommenterat - 2009-05-11 / 12:14:29
Pelle säger:

keneth: Anna är inte störst, snabbast, starkast är inte bäst på åussel, ,e,ory eller andra sådana saker som tävlingarna gäler. Däremot är hon bäst på det övergripande spelet och det är det som är viktigast.

Sviker och sviker det är ju som sagt ett spel som spelas. För att hon själv ska vinna måste hon ju göra vissa insatser som inte alla gillar. En måste ju ut liksom. Hade hon röstat ut Jarmo hade hon ju svikit honom...eller hur, de hade juockså en "pakt". Att rösta ut Ellinor hade ju varit dumt eftersom hon kommer sist i alla tävlingar och knappast har några sympatier från någon. DVS den enda hon till 100% skulle vinna över i alla tävlingar...Angela var ju ett stort hot mot segern och då är det ju helt rätt att spela ut henne!Det min poäng är att det är skilnad på att svika någon IRL och at "svika" någon i detta spela...

Kommenterat - 2009-05-11 / 13:49:10
Carro säger:

Var inte Erik Billing med i helgen? :)

Kommenterat - 2009-05-11 / 14:33:28
URL - http://carouline.blogg.se/
Nina säger:

Vem är "kräftarslet"?

Kommenterat - 2009-05-11 / 14:33:49
Linda säger:

Anna hur kan du vara så söt och bli bäst på alla bilder? ;o Är du själv nöjd med hur du ser ut? kramkram

Kommenterat - 2009-05-11 / 14:59:56
URL - http://linda--andersson.blogspot.com
Bara Sara säger:

Haahahahahhahahhhahahahaahah xDJag är med på ett kort :D

Kommenterat - 2009-05-11 / 16:41:57
M* säger:

Du är så sjukt jävla fin asså. Är det möjligt? :O

Kommenterat - 2009-05-30 / 20:52:02
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: