Robinson knäcker förhållanden

2009-03-26 / 17:39:15

Stora rubriker idag på Expressen nöje att Robinson knäcker de flesta förhållanden eller gör dem ostabila. 

Det är precis så det varit för många deltagare. Efter de kommit hem har en efter en berättat hur ledsna de är för deras förhållanden börjar vackla eller helt brustit! Varför?

Alla verkar även ha liknande historier. Mångas partner kan inte sätta sig in i vad det är som deras käraste har varit med om därborta på ön i Filippinerna. Och det blev genast en massa uppståndels i media här hemma med fokus på oss deltagare, detta kan säkert också vara lite svårt att handskas med. Skriverier i tidningar, tv, radio och allt vad det nu är. Det verkar som många käraste till deltagarna då "drar sig undan" och ser Robinson som en hemsk insekt som tar deras älskling ifrån dem, och därmed skapas en obalans. Kanske de känner sig åsidosatta eller att de på något vis själva hamnat i skuggan? Men de är just vid denna tidpunkt de verkligen borde finns där och stötta! Kan lova att det är mycket som händer nu för samtliga deltagare, och även fast det bara är roliga saker så behöver man sin kärastes trygghet, och att de finns där och stöttar och pushar.

Detta är bara en tanke från mig..

MEN..Fortfarande finns det såklart några förhållande som står stadigt på plankan;)

Jag önskar och hoppas verkligen att alla förhållanden repar sig- om de nu är äkta kärlek.. Menar nu kommer ni partners som varit hemma och väntat på era älskade få ta del av Robinson på ett annat sätt nu när allt visas på TV.. Ni kommer få se vad som verkligen hände på ön, varför och hur. För ni ska bara veta hur saknade ni varit! Jag vet iallafall att jag pratade om min kärlek som fanns hemma så mycket att de andra deltagarna fick skavsår i öronen. Det kan intygas. Likaså att jag kan intyga hur de andra deltagarna saknade sina partners därhemma. Så var det för de flesta, så det är riktigt tråkigt att en efter en berättar om hur deras förhållanden vacklar och brister...detta står i expressen...

*De hade partners före Robinson - Nu är de singlar
Läs:
-Man är med om mycket som man aldrig kommer att kunna förklara. Ingen som inte varit där kan förstå, säger Ellenor Pierre.

*Relationsexperten: "Klart att förhållanden tar slut efter att ha levt i en sån bubbla!"
Läs:
Var med i "Robinson" - och säg adjö till ditt förhållande.
- Klart att förhållanden tar slut efter att ha levt i en sån bubbla ihop, Suzann Larsdotter.

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Dixi säger:

Är det äkta kärlek så ska det klara av allt! jag menar hur kan man bara lämna någon man påstår säg älska? Nej usch vill inte tänka tanken :(

Kommenterat - 2009-03-26 / 18:11:23
URL - http://barbiedramaqueen.blogg.se/
erika säger:

tack så mycket anna! :) du är verkligen jättesnäll!

ska inte du vara med nått i vakna med the voice? =)

Kommenterat - 2009-03-26 / 19:21:09
URL - http://eriikal.blogg.se/
joh. säger:

ja det var jag :) du .. medan jag ändå skriver, kan jag och patrik få Andres adress? elle rär han på väg till sverige snart? ( kan skriva varför vi vill ha den påfacebook, han får inte se det. haha )

Kommenterat - 2009-03-26 / 19:44:15
URL - http://jas0n.blogg.se/
soffie säger:

det kan ju ej vara äkta kärlek då om förhålanden spricker,och finns det svartsjuka med i bilden är det lika bra att ge upp det förhållandet,

må gott

Kommenterat - 2009-03-26 / 20:11:58
URL - http://soffie69.blogg.se/
Lena säger:

Det kanske var så för en del att förhållandet kanske inte var perfekt redan när de åkte till ön. Men jag kan tänka mig att en del satt hemma och var svartsjuka. Fast det är synd när ett förhållande spricker.

Ha det bra (på ön)

Kommenterat - 2009-03-26 / 20:38:53
URL - http://lenasoderberg.blogg
Sofia säger:

Hoppas du vinner Robinsson för det MÅSTE du bara!:)hejar på dig

Kommenterat - 2009-03-27 / 17:09:53
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: