Moskva

2009-03-12 / 10:23:22

Igår åkte jag Lotta och Carro in till Moskva. Vi tog tåget från Dmitrov sen tunnelbana in i centrum, tog drygt 2 timmar. Galet vad med folk det var överallt. Men riktigt häftigt att se, för alla stationer är inredda med marmor, mosaik och glas och i taket hänger ljuskronor=) Rulltrapporna var superbranta och långa, det kändes som man typ var i lustiga huset  och skulle vingla till lr ramla, haha. Väl inne i centrum så besökte vi bl.a Röda torget med sin otroligt sagolika vasilijkatedral, kreml, statliga historiska museet, Leninmausoleet och det berömda köpcentret GUM mm. Riktigt roligt att ha varit in och sett Moskva, inte ens Andree som bott i Ryssland 7 månader har varit in till Moskva än^^För övrigt så har jag och Andree bott på hotell i Dmitrov den är veckan, för Lotta och Sperrle har lägenheten. Men idag ska vi flytta till en annan lägenhet som någon ryss i Andrees lag har haft. Hotellet har verkligen varit hemskt! Precis hela dagarna har dom hållt på med renovering antingen om det är i rummet brevid eller ovanför så det dånat och skrålat nonstop från 7 på morgonen till kvällen. Haha, helt galet. Har låtit som dom skulle borra sig igenom in till vårat rum vilken sekund som helst. Och det går ju inte direkt att klaga i receptionen som man skulle gjort hemma i Sverige. Och inte nog med det så har Andrees dator pajjat så vi inte kunnat se film heller^^ Fast vi har haft det väldigt mysigt ändå;) Tur vi fick låna Lottas så vi kunde se lite film igår iaf ;) Men men idag ska vi flytta ut =) sitter hemma hos Lotta nu. Om 3 timmar ska vi till hallen och kolla på när våra killar spelar match. Ska bli skoj!

Hoppas allt är bra med er där hemma! Hörde att det kommit ännu mer snö där hemma i Mora nu, ush! Tycker det borde börja bli sol och vår nu istället =) Längtar verkligen till sommarn! Och just det, på tv4:s hemsida har dom nu kommit upp med nya profiler om oss deltagare i Robinson :P haha ser dock ut som ett monster på bilden, men vi var väl inte direkt fräscha därborta heller, haha!
 ---> klicka HÄR <---- för att se min profil, och lämna gärna en kommentar där ;)

..nu ska jag kika runt lite bland mina vänners bloggar och se vad ni haft för er, sen ta en dusch och fixa till mig lite före matchen! ciao0o =)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Angela Monroe säger:

Hej igen!Men du, du glömde att berätta om vad det är för bloggträff du ska på juuuu!Förresten så är min blogg lite knasig då man måste skriva in sin egen URL-länk manuellt när man lämnar kommentarer. Snyggt men lite meckigare!

Kommenterat - 2009-03-12 / 11:18:11
URL - http://angelamonroe.se
Poppe säger:

Är det du som man tycker se i den nya Trailern om Robinson???

Kommenterat - 2009-03-12 / 11:47:31
URL - http://poppe.blogg.se/
Linda säger:

Jahaa han spelar där han. Hur satan kommer man på att man ska flytta dit haha? Får du inte hemlängtan?Du jag tyckte jag kände igen hon blonda och så kom jag på att hon är från Arboga precis som jag =). Världen är bra liten.

Kommenterat - 2009-03-12 / 12:58:51
URL - http://chaos.devote.se
Diana säger:

Ohh blir avis på dig..vill oxå resa!! haha..skönt och komma iväg lite ju=)

Kommenterat - 2009-03-12 / 13:43:49
URL - http://dianaws.blogg.se/
Anna säger:

A jag vet gumman, värt att tänka på, de finns dom som har det värre.. Men ni är grymt duktiga och starka, och har ni klarat de hittills så klarar ni vad som helst! 4 april är jag ledig! min mamma fyller oxå år den helgen, men hon ska inte ha nått partaj vad jag vet, haha, så självklart kommer jag på ditt ;)när kommer du till sverige? Saknar dig! pussar

Kommenterat - 2009-03-12 / 14:11:40
URL - http://annaofsweden.webblogg.se/
Lisa säger:

Ja nog var de en vacker bild alltid=P haha. Va skönt att du kan vara hemma i Gesunda och se premiären, även om du fått sett programmet innan.

Skoj att se Moskva, skulle jag oxå vilja. Ha de fint Bodilann så hörs vi. puss

Kommenterat - 2009-03-12 / 18:24:28
URL - http://puellaparva.blogg.se/
Elin säger:

Då får vi boka in en massa skoj direkt du kommer. Hör du av dig när du är hemma igen på söndag? Vi har tänkt ta oss en fika på söndag så kommer du hem tidigt kan du väl hacka på så planerar vi resten av veckan då? Annars tar vi det på tele! :)Ska kolla den 4:e. Blir det hemma hos dig? Blir det storfest? :) Miss you!! puss o love

Kommenterat - 2009-03-13 / 14:09:51
URL - http://ellee.devote.se
Saara säger:

När kommer du hem? :( Saknar dig!!!! <3

Kommenterat - 2009-03-14 / 11:57:36
Annaaa säger:

Sara: Jag kommer hem imorrn!! Ringer dig någon gång under dagen =)

Kommenterat - 2009-03-14 / 16:37:12
URL - http://mizzsunshine.blogg.se/
Fia säger:

Åh där är ju carro, saknar henne :) hoppas ni har det bra i Ryssland :)

Kommenterat - 2009-03-21 / 15:00:19
URL - http://jobejos.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: