Fast i passkontrollen..

2009-03-15 / 16:35:56
Resan från Ryssland var idag var inte den smidigaste. Först vid 6 på morgonen höll taxichaffisen (som inte kan engelska) på somna till vid ratten 3-4 ggr när hon körde mig från Dmitrov in till flygplatsen i Moskva. Sen på flygplatsen blev jag fast vid passkontrollen för dom tyckte inte att jag var lik mig själv på bilden i passet, så de trodde inte det var jag. Man tror man drömmer! Så blev stående där ett bra tag medan ryssarna dividerade med varann om det var jag eller inte. Tillslut fick jag passera.

Väl framme vid Arlanda sprang jag för att jag skulle hinna med tåget till Mora, och jag drog min stora resväska efter mig. Plötsligt kände att den blev jättelätt. What?! Då hade dragkedjan gått sönder och åkt upp runt hela väskan så den öppnats och massa grejer åkt ut!!! Hahahaha!!! Höll på dö när jag såg högen med kläder och grejer som åkt ur efter mig. Pinsamt! Gaaaah och jag som var så stressad! Varför nu, varför mig??!! Lyckades iaf fixa och trixa med dragkedjan så den funkade igen, och så jag hann även med tåget hem till kära Mora.. huhuu va drygt det kan va att resa ibland! Och inte nog med det, mitt i alltihopa ringde mamma och berättade att en kär släkting till oss gått bort :( fick en sån hemsk klump i bröstet och jag kämpade för att hålla tårarna inne. Ush, känns jättekonstigt att han inte finns bland oss längre:( 
RIP  N ~
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Emma Persdotter säger:ÅÅÅ vilken otursdag=( Låter som om det var taget ur en film.Va roligt att du är på affischer överallt=) Du ser verkligen ut som en vinnande robinson på kortet, väldigt snyggt kort!!Ska bli så hilma roligt när progammet börjar, jag kan knapp vänta!!Hoppas du har haft det bra i ryssland!!Kram/ Emma

Kommenterat - 2009-03-15 / 18:18:35
Lotta säger:

Men vilken jäkla resa! Jag är lika nervös varje gång jag ska in/ut i det här landet. Hade skaplig ångest när jag skulle åka hem efter nyår eftersom jag glömt registrera visumet när jag kom hit! Men som tur var gick det bra.Snyggt kort förresten, det känner jag igen ;)

Kommenterat - 2009-03-15 / 20:30:38
URL - http://fogantine.blogg.se/
Anna Lundh säger:

Emma: hahah tack sötis!! Jo har haft det jättebra i Ryssland, helt underbart!Börjar själv bli lite pirrig att programmen ska börja snart!

Kraaaam

Kommenterat - 2009-03-15 / 21:03:59
URL - http://mizzsunshine.blogg.se/
Karina T säger:

Haha, vad jobbigt med passkontrollen och resväskan. Tur att du hann!!!

Beklagar sorgen:/

Kommenterat - 2009-03-22 / 22:34:03
URL - http://kto.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: