Snökaos i 08-town

2009-12-17 / 15:41:06
Snökaos här på boggen nu också ^^Jag tar tillbaka det där jag sa som att snöstorm är normalt för årstiden, visst uppåt i landet är vi vana, men de är dom fan inte här i Stockholm. Haha. Snön vräker ner och snödrivorna växer sig allt högre i snålblåsten, bilar kör av vägarna, all busstrafik stängdes av från slussen för det var kaos ute på vägarna så jag blev fast inne i stan. Ni 08:or ska inte vara ute på vägarna idag! Jag stod vid slussen strax efter beskedet kom att busstrafiken ställdes in, hörde då en kille snacka i telefon brevid mig "Assa shit det är snöstorm som i värsta Alaska här i stan, bussarna kan inte ta sig fram och det är stopp i trafiken, helt sjukt asså, hur fan ska jag komma till jobbet nu?". Samtidigt fick jag sms av en ilsken Majsan "Vafan jävla Stockholmare som inte kan köra bil! Dom säger att det inte ens var dubbdäck på bussarna, jävla amatörer!"

Jag gick och skrattade för mig själv på stan åt kaoset, men alltså haha. Det är bara lite snö, eller ja mycket snö, fram med snöplogarna bara! Satte mig en stund på centralen där dom ropade ut i högtalarna konstant om förseningar. Tillslut hade de satt in en buss som skulle gå från Slussen hit till Orminge, busschauffören var nog specialtränad för det sliriga underlaget ;) bussen fylldes med folk och vi trängdes som i en packad sardinburk.

Äntligen är jag hemma hos Majsan nu. Får hoppas hon tar sig hem också.

Brrr riktigt frusen är jag, mitt hår var som en tovig iskaka när jag kom hem. Har alltid tyckt det ser så löjligt ut när folk har paraplyn när det snöar ute, fråga mig inte varför men har alltid tyckt så, men jag förstår dom nu, önskade ett tag där att jag också hade ett. Men nu är jag hemma och håller på tinar upp mig under täcket i soffan.

Hoppas det lugnar ner sig lite ute i trafiken fram mot kvällen så jag tar mig in til stan på Fornarnia-partyt!

.... en sak till, Ia du är så jävla underbar!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Wysteriia säger:

Jag förstår inte att Sthlmare ALDRIG LÄR SIG?! :)

Kommenterat - 2009-12-17 / 18:15:46
URL - http://Wysteriiasblogg.se
tomte säger:

tyvärr lär inte stokholmarna sig något därför dom tror inte de kan bli samma sak året efter. typiskt 08

Kommenterat - 2009-12-17 / 19:14:14
Ullis säger:

Ta det lugnt uppe i snökaoset! Det är likadant nere i Skåne, nästan 100 olyckor har rapporterats in sedan snön kom hit igår. Själv fick jag ta det väldigt lugnt till och från jobbet idag, här nere blir det ju blixthalka också....Skånekram

Kommenterat - 2009-12-17 / 19:37:10
URL - http://kutte.webblogg.se/
majsan säger:

hmm är fortfarande på sjukt dåligt humör...lika bra jag går och lägger mig...

Kommenterat - 2009-12-17 / 20:08:19
URL - http://venjansmajsan@hotmail.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: