imogon åker jag

2008-03-01 / 10:18:59
Fan va dagarna har gått fort nu på slutet! Och imorgon är det dags! Mindre än 20,5 timmar kvar till starten i Sälen.. Imorgonbitti ska jag gå upp kl. 03.30 sen åka till Mora,  jag och pappa ska ta en av vasaloppsbussarna från strandens skola vid 04.30 upp till Sälen.  Så till alla mina polare som far ut och festar ikväll, så är det ingen ide ni håller på damp-ringer till mig inatt.. kommer ha mobilen avstängd för en gångs skull.. Viktig sömn inatt.. hoppas verkligen att jag inte får svårt att sova inatt :S

Sen går starten kl.08.00 från Sälen..
Direktsändning på flera SVT kanaler från Vasaloppet, börjas sändas kl.07.30 =) spana efter mig då bland de 15 837 tävlande ;)

Det ska tydligen vara riktigt tungt skid-före imorrn, nysnö och massa plusgrader :S men man får tänka att det är lika för alla.. Fast hade ju önskat att det vore solsken och hårda fina spår och någon enstaka minusgrad.
Jag tippar på att jag kommer åka på 9-10 timmar.. men de är ren chansning:D vi får se hur det går..

Sen vid målet väntar familj och vänner.. kom och kolla och hejja!! kommer jag behöva.. haha...kommer bli underbart att komma i mål! haha längtar redan ;)
image413
Btw, festen igår var grym.. bilder kommer sen ;)
dock vart jag uppe till halv fyra och skjutsade hem stefans kompisar.. men får sova lite middag idag efter jag och pappa har hämtat våra nummerlappar vid vasaloppstältet i Mora idag ;)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: