The Hulk vs. Hult

2008-07-25 / 01:21:34
Som jag berättade förr så höll jag på fixa en liten grej till Andreé
.. kan säga att jag blev riktigt stolt över hur snyggt jag fick till det i paint och photoshop;) Han blev verkligen glad över de ;D så detta är vad jag gjorde:

Denna film-poster från nya Hulken filmen gjorde jag om till en mycket mer passande;) Så nå vad tycker ni?? lite duktigt av mig va??? Lägg märke till de små detaljerna ;)

Orginalet:Min omgjorda poster:


Sen gjorde jag en förstoring av den till en affisch och ramade in den till honom... Tycker att min bild blev snyggare än orginalet ;D måste bero på snyggingen på bilden ;) hihi..
----------------------------------------------------------------------

Idag har jag jobbat efter jag kom hem från Andreé, sen nu på kvällen blev det en långprommenix med mina Gesundakullor Maja och Minny... Hade ganska mycket att skvallra om =) hihi..

Ja, och imorrn efter jobbet ska jag åka hem till honom för sista gången på väääldigt lääänge.. Avskedsmiddag "fest" för honom.. (inte för de är nått att fira att han ska åka precis..tycker jag iaf) Sen åker han till Ryssland på söndag..för att bli borta i 9 långa månader.. Känns tungt måste jag säga:(

Men nu sovdags... natti natti
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Tommy säger:

GRYMT SNYGGT GJORT!!!!!!:D Hur fan fixar man det så bra! Känns som att du inte bara ska lära mig sminkas....lär mig photoshop också!;)Ha en bra kväll Anna!!!Kraaaam

Kommenterat - 2008-07-25 / 21:13:51
URL - http://lauden.blogg.se/
AndersBlommaN säger:

är du grym på PS? :)

Kommenterat - 2008-07-25 / 23:18:05
URL - http://andersblomman.bilddagboken.se/p/main.html
Nathers säger:

Nej shit vilken läcker!:-o Duktiga du!

Kommenterat - 2008-07-29 / 00:42:20
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: