Hulken

2008-07-11 / 15:22:18
Filmen igår var verkligen över min förväntan =) den var riktigt grym!!! Fast konstigt nog var vi helt ensamma när vi först klev in i biosalongen.. haha!! mysigt värre ;) bara jag och Hulk..*ops* Hult.. hahaha...Fast filmen hade ju premiär i Borlänge förra veckan så de var kanske inte så konstigt att de inte var just nå folk;) Klantiga som vi  är råka vi även hälla ut alla våra popcorn på golvet.. fast vi fick nya iaf ;D haha + städa efter oss.. haha!

Idag har jag även hunnit me en shoppingtur på kupolen igen =) Har handlat lite saker till nästa vecka =) *hihi* Mamma och pappa firar ju 20 årig bröllopsdag då, och för mig och Andreé blir det ett år sen vi gick på våran första dejt  ;) Då blir det bus och mys i Göteborg eller Stockholm några dagar ;) läääängtar!!

Och nu sitter jag på tåget.. igen haha.. on my way to work in Mora.. Det är äntligen fredag ;) fast jag jobbar ikväll och imorrn så är det sååå sköönt me helg ;D soft jobb så de gör då inget ;) Det är alltid nått speciellt i luften när de blir fredag och helg ;) Mmmmm!  Nu passerar tåget Rättvik, så de är väl en halvtimme kvar till Mora ungefär.. och skönt som fan för nu klev de stimmiga stockholmskorna av tåget.. De skratta och prata högljudt om Stuureplan, sex, Gucciväskor och hur konstiga människorna här uppe i Dalarna är (!?) "typ U-land" eeehh Ja precis =) Ibland hatar jag verkligen stockholmska (fast beror väl på vem som pratar)! Låter så tillgjort och fult! Går som en ilning genom kroppen när man hör det, som när man skrapar en gaffel mot en tallrik.. Gaah hahaha.. NollÅttor =) Inge illa ment, tycker bara det är så ful dialekt! Fast finns säkert många som tycker vår dialekt är ful å =) Aja nog tuggat om de..

Ha en underbar fredagskväll allesammans ;) PusSss
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Elin säger:

Hi hi sötiiis =P Hoppas det går bra på jobbet ikväll!! =) Miss you!! Puss puss puss

Kommenterat - 2008-07-11 / 17:45:20
URL - http://ellee.devote.se
Elin säger:

Skönt att det ordnade sig med allt ikväll!! :) Puss sis

Kommenterat - 2008-07-11 / 21:54:08
URL - http://ellee.devote.se
Joakim Engström säger:

i mina öron klingar det som ljuv musik;)

Kommenterat - 2008-07-13 / 12:14:08
URL - http://engstromjoakim.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: