Välkomna!

2007-10-22 / 17:14:21

Var precis påväg att skapa en ny blogg då jag upptäckte att jag redan hade en, denna! Hehe..Hade typ glömt bort någon gång för länge sen =) Det var 8 månader sen mitt senaste inlägg!! Fett länge sen
Känns konstigt att läsa vad man skrivit förr, så mycket som har förändrats, typ allt =) Får väl ta och uppdatera lite om mitt liv undan för undan lite nu framöver..

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar. Luktar så grymt gott från köket, riktigt hemtrevligt! Mmmm!!
Måste ge mig själv en spark i arslet och ut och träna lite ikväll, en löprunda bland gatlamporna kommer bli perfekt! Har varit grymt dålig på att träna på sista tiden, måste verkligen bli ändring på det nu. För att i mars ska jag åka de nio mil långa Vasaloppet! Fick en start i 20 års present i våras. Jag utmanar er ALLA på denna skidtur i fäders spår! Hehe! De som inte ens ställer upp har jag ju i princip redan slagit :O Haha!!
Min upplägg nu framöver blir mer träning, massa mer träning, nyttigare mat och mindre festande. Då menar jag inte att jag ska bli nykterist, måste ju fortfarande leva livet lite medan man är ung och dum, måste bara dra ner rejält på de.

Måste även hinna med och städa mitt rum ikväll.. Bombnedslag kan man kalla de nu.. Känns som mitt rum bara är som ett slags förvaringsutrymme, proppat med urvuxna kläder jag aldrig använder och en massa "kan-vara-bra-att-ha-någon-gång" prylar som jag inte har hjärta att slänga. Måste även packa upp min resväska som fortfarande står oberörd sen jag senast var nere i Karlskoga hos min darling. Ska snabbt tvätta de nedknölade kläderna i väskan och sedan packa ner dom lite fint igen, för imorgon åker jag tillbaka till Karlskoga --igen =) haha

Det blir många timmar på tåg och buss varje månad. Lite drygt men värt de! Börjar faktiskt känna mig riktigt hemmastadd i resväskan nu =)


Hittade några bilder på mitt rum! En bild där det ser ut som typ nu.. och en bild som det kommer att se ut efter att jag och dammsugaren dansat runt lite ;)

Before
image6

After
image7

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Walle säger:

Haha, jösses vilken skillnad.. :)

Kommenterat - 2007-10-23 / 23:19:15
URL - http://kool.blogg.se
Patrik säger:

Nice Extream home make over

Kommenterat - 2007-10-26 / 16:53:26
Henke säger:

Anna du är bara bäst och att du är snygg

förresten är din bröst riktiga dom är så jävla snygga drömmer om dig att du är naken framför mig

Kommenterat - 2009-05-13 / 15:11:40
URL - http://kool.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: