Trasig toalett

2007-10-29 / 01:33:44


Kom nyss hem till Mora efter flera timmar på tåget.. längtar redan tillbaka till Karlskoga... Helgen har verkligen varit grym! Förutom att vi inte har haft någon toalett, hände en liten insident där.. hahaha porslinet sprack på hela baksidan... illa illa!!! Går med på att det var till hälften mitt fel!

Hur som hellst, Minny kom ner i Lördags, vi hämtade henne i Örebro. Så igår kväll festade vi loss tillsammans med Elin, Sara, Anna, jenny mf + deras killar som spelar hockey dom me i Andrees lag =) Riktig mysig förfest..! Sen på vägen till krogen mötte jag en kille som var extremt välbekant! Var nästan helt säker på att det var en polare från Sunny Beach där jag jobbade i somras.. men det var dock inte han.. däremot var det hans lillebror haha som jag aldrig träffat förr... extremt lika var dom! Snacka om att världen ibland är liten! apropå att världen är liten .. träffade även på Mora folk inne på Stats! Asså på krogen i Karlskoga ... eeh japp..
 
Världen är allt bra liten, men tillräckligt stor för att inte kunna ta mig till Andree nu inatt och ändå hinna var på jobbet här i Mora imorgon bitti :S
Ush har verkligen tröttnat på festande nu känner jag.. Finns annat jag vill ägna mig åt nu..

Sen finns det vissa människor som aldrig verkar ge sig.. snälla lämna mig ifred nu och för alltid! Over and Out - Finito - The End !!!


Och sen finns det vissa människor man bara Älskar över
 allt annat! You are my everything Andree<3

image13

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
majsan säger:

tjoho;)
aaa just ja vet du va som slår mig nu??ja va ut i helgen..gissa vem ja stod å pratade me?jo joel..men minns knappt va vi pratade om eller han frågade iaf vart jag hade dig..asg

Kommenterat - 2007-10-29 / 10:04:20
URL - http://venjansmajsan.blogg.se
Anna säger:

okej.. bryr mig inte ett dugg om han längre! Vill int ha nå mer me han och göra! Allt bra ed dig annrs då gumman??? kul blogg du har förresten ;) ska bli lite bättre på att kommentera nu!

Kommenterat - 2007-10-29 / 17:23:36
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: