Träningsvärk

2007-10-25 / 14:43:37

Haha har verkligen haft en hårdstart med träning nu.. Har ju börjat träna på Colluseum Club här i Karlskoga, fått halva priset på ett halvårskort eftersom Andree spelar hockey här, och så har jag fått ett travelpass så jag kan träna så gott som alla platser här i sverige, men också utomlands! Så nu blir det på T.O.K.A dom gånger jag är hem till Mora =) Någon mer som är på gruppträningar där??

Hur som hellst har grym träningsvärk nu, för i förrgår träna jag core och step, och igår var jag på 30 min core och direkt efter det 1 timme body pump.. grymt drygt! När jag var klar med det tänkte jag bara jogga ner lite på löpbandet på gymmet, men det kändes så nymodigt att testa löpband och kul att springa så körde istället lite intervaller i 3 km haha.. var så grymt trött efter! Såg då att klockan var så mycket att jag fick typ lov att springa hem för att duscha och trycka i mig en banan för att sedan gå 20 minuter till nobelhallen för att åtminstonde hinna se hälften av Andree och Alex match! Som vanligt satt redan alla hockeykillarnas tjejer redan där ;) verkligen underbara tjejer det där! Ska bli kul att umgås lite mer med dom fram mot helgen!

Senare i dag ska jag och Andree träna lite box, haha får se hur de går, efter det blir det bara massa mys hemma med tacos och film ;) hihi

ska kila iväg till affären nu och köpa lite oboy.. så vi kan göra varm choklad me vispgrädde ikväll =))
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: