Step och core

2007-10-23 / 15:21:15

Jag ska inte åka till Karlskoga idag... fick ett sånt där impulsryck och åkte dit (ja hit) igår kväll (yesterday last night)istället.. Och eftersom jag inte planerat de var det bara att riva med sig lite kläder och skynda till tåget.. glömde typ hälften hemma som vanligt, och inte hann jag städa mitt rum heller. Kom fram till Karlskoga mitt i natten.. och då hade jag precis innan träffat en tjej/dam/tant på bussen som skulle till karlstad men byta buss och få lov vänta en timme i karlskoga.. få sitta ute mitt i natten, frysa bland alla läskiga typer... hade inte hjärta till annat än att erbjuda henne följa in till oss en timme.. och de gjorde hon.. hahaha hoppas jultomten såg min goda gärning för denna främling och ger mig extra många julklappar =)

Idag ska jag börja på träning här i Karlskoga =) ska först på step och direkt efter det core.. ska bli grymt skönt att äntligen komma igång. Funderar på att köpa träningskort här, det gäller även på Toka hemma i mora, och dom har ju också massa gruppträningar.. Är lite smådyrt kanske men är nog värt.. passar ju bra när man pendlar fram och tillbaka som jag gör... Vill man vara fin får plånboken lida pin =)

image8
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Fanny säger:

Ohh tack vad goo du är gumman, jaa jag tror att mitt hår blir kvar ett tag till iaf, tills jag bestämt mig... jupps, måste ses snart igen, tack själv var en rolig lördag.. =) Pussas

Kommenterat - 2007-10-23 / 16:35:16
URL - http://pintet.blogg.se
Wysteriia säger:

Åh va skönt o träna! :D *vill också*

Kommenterat - 2007-10-23 / 17:52:13
URL - http://Wysteriia.blogg.se
Emelie säger:

Hej gumman!trevligt med en till blogg att hålla koll på! :)då får vi hålla varandra uppdaterade hät ist! Puss på dig o ha det mysigt med älsklingen din.

Kommenterat - 2007-10-23 / 21:10:30
URL - http://memo.blogg.se
Fanny säger:

Hälsar på lite vänner.. =) jasså, hur långt är vi från varandra? kom till mig.. *ler* =) puss & kram

Kommenterat - 2007-10-24 / 16:29:30
URL - http://pintet.blogg.se
Ine säger:

Hej Anna! Jaa, börja på TOKA! :D Där går jag, hehe.

Kommenterat - 2007-10-24 / 19:20:05
URL - http://inemaria.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: