Lill-Lördag

2007-10-31 / 18:31:52
Mitt i veckan nu.. GE MIG HELG! Har kommit på nu att jobba inte riktigt är min grej, visst är det väl kul att ta hand om barn, vilket jag gör på jobbet jag har just nu (förskole/fritids vikarie) men de är bättre att bara sitta hemma vid datorn eller ps2 och spela spel tills man får nötningsskador i fingrarna och får sätta plåster på fingertopparna..


För 5 dagar sen sket jag i att gå på en intervju som hade kunnat gett mig ett flygvärdinnejobb utomlands i vinter.. hade fått betald utbildning, gratis bostad i Abu Dhabi, skattefri lön på typ 15-20 000 i månaden.. lät ju nice =)  Önskade verkligen jag skulle bli kallad på intervju, och nån där uppe hörde visst min önskan och skickade ett "Grattis du har blivit kallad till intervju i Stockholm ..blablabl.. " -mail på engelska till mig.. Weeiii va glad jag blev.. men kom sen på att jag nog inte ville iallafall.. inte just nu denna tidpunkt i mitt liv.. Palla vara borta månad efter månad från min kärlek Andree, min familj och mina toppenvänner! Trist att missa denna underbara tid i väntan på jul... advent, lucia, mörka mysiga kvällar, snö, snowboard, tända ljus, stämningen, så grymt mysigt bara!  Inte många veckor kvar nu..till jul alltså .. typ 8 bara =) Nej du, de finns för viktiga saker i mitt liv nu som går före jobb=) även om det säkert skulle vara förbaskat kul att ut på vift lite..

Nu ska jag ta en tur i bilen och plocka upp Sara och åka till mora en sväng som gamla dar :D haha Tänkte komma hem lagom till Bonde Söker Fru=) Älskar det!! haha
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
majsan säger:

mm karl petter är min stora favorit!!!;)

Kommenterat - 2007-10-31 / 22:49:03
URL - http://venjansmajsan.blogg.se
hanna säger:

ja visst är de den hanna ^^, Jag är så grymt dålig på att blogga just nu, så de tar ett tag innan man hinner svara på kommentarerna. tycker vi kunde ta en fika nån dag i Örebro ^^, nu när vi ändå bor så nära varandra! Kram!

Kommenterat - 2007-10-31 / 22:50:34
URL - http://decorated.blogg.se
mia säger:

Fan vad avis jag blir. Har alltid drömt att bli flygvärdinna och inte förräns idag(26år) börjar jag på allvar söka lite här och där som flygvärdinna. Problemet är att jag varken har körkort eller är utbildad till flygvärdinna :(. Hur gjorde du? Vad var det för bolag? Jag har bland annat skickat mejl till malmö och Sas (typ 1 månad sen) har ej hör nåt än :(. Ska man vara as duktig på engelska?

Kommenterat - 2009-06-06 / 16:24:04
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: